Sunday, July 31, 2011

GA : BAJU RAYA 2011



WARNA TEMA BAJU RAYA KELUARGA ASYA PADA TAHUN 2011??

KUNING!

tarikh tutup: 31/7/2011 pukul 1 tengahari

Saturday, July 30, 2011

GiveAway di FB



tarikh tutup: 1/8/2011

korang vote saya, saya kasi hadiah



jangan lupa vote gambar ni juga


pemenang bertuah akan memenangi


tarikh tutup: 31/8/2011

bestnya! nak menang. hehehe

gambar 1 : vote yang ke 278

gambar 2 : vote yang ke 57

:)

GA SEMPENA RAMADHAN BY CIK GUGU





nama : noor fatin othman
umur : 22 tahun
bekas pelajar UNIKL MSI KULIM KEDAH
sedang mencari kerja :)

tarikh tutup: 31/7/2011

jom join!

Thursday, July 28, 2011

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat



nak tag

faiq roslan
ana mardia
lynna vavavoom

tarikh tutup: 25/8/2011

'Giveaway By Adrianna Balqis



tarikh tutup: 1/8/2011

tag

faiq roslan
cucu cik embun


GiveAway EdY : still beauty



hadiah2 yang menanti anda..

tengok sendiri, comel sangat. nak satu :P

GiveAway kali ini bersempena kelahiran "anak" baru The Beauty In Ugly...mungkin ada yang dah tau, dah mungkin ada jugak yang masih tidak mengetahuinya...maka lahirlah sebuah blog yang masih mengekalkan trademark BEAUTY iaitu "TRAVEL BEAUTY"...

singgah sini jugak tau



nak tag

Wednesday, July 27, 2011

"Vote for Nisa" Lucky Draw~!!



tarikh tutup: 13/8/2011

hadiah


A foldable bag from Bandung


2 Hello Kitty handphone cases



mungkin anda berminat??














BLOG BIRTHDAY GIVEAWAY



tarikh tutup: 31/7/2011


LYNN'S COTTAGE GIVEAWAY

salam..

saya join GA ni!

hadiah2nya adalah :

hadiah pertama




hadiah kedua





hadiah ketiga



tarikh tutup: 29/7/2011


JOM KLIK LIKE



tarikh tutup: 31/7/2011



CER TEKA............................



saya teka :

RM 630

tarikh tutup: 27/7/2011 pukul 5 pm


mungkin anda berminat??














:: LITTLE FINGERS AUGUST 2011 CONTEST ::



EB, saya nak mintak header satu sebab nak merasa sentuhan eb dalam mereka header khas untuk saya yang pastinya lain dari yang lain..

tarikh tutup: akhir bulan 8


Contest: Saya ada Cash RM1000..!!



listkan 2 benda yang awak nak dengan adanya cash rm1000

1) PETI SEJUK
2) FRIDGE MAGNET

*tak lengkap peti sejuk kalau xde fridge magnet kan? lalalala*

hadiah


tarikh tutup: 31/7/2011




**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana



tarikh tutup: 15/8/2011



Siapa nak dudel FREE?



nak pilih

autumn

tarikh tutup: 28/7/2011


Tuesday, July 26, 2011

duet GA by mommyYen dan Ibu Sheila Latif



tag

cucu cik embun
ana mardia
lynna vavavoom


1) follow blog mommyYen n ibu shiela latif
2) masukkan link blog mommy & ibu dalam bloglist korang
3) buat satu entri dgn tajuk (DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF). Tepek banner di atas di dalam post entry & sidebar dan link kan pada entri ini.
4) tinggalkan link entry kontest/GA korang kat post entry ini
5) tag 3 orang kawan lain

cara pemilihan pemenang melalui cabutan random

hadiah2nya :

1) tempat pertama kek lapis sarawak + FM
2) tempat kedua kek lapis sarawak + FM
3) tempat ketiga kek lapis sarawak + FM
(hadiah nampak cam sama, rasa kek len2 kot)

saguhati :

berupa keychain (sarawak) untuk 6 orang.


Tarikh Keputusan pemenang pada : 21 August @ 22 August 2011.

tarikh tutup: 20/8/2011


mungkin anda berminat??














SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest



tagline

INGIN KELIHATAN BERSERI DAN CERIA SETIAP HARI?? SAKURA BOUTIQUE ADA RAHSIANYA!

tag

faiq roslan
cucu cik embun

tarikh tutup: 14/8/2011


Monday, July 25, 2011

SALWAISMAIL.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY



kenapa anda perlu memilih saya sebagai pemenang???


tempat pertama :

hadiah : 2 helai t-shirt padini + majalah gen-q dari pustaka nuriman

setakat ni, umur saya dah 22, saya belum pernah beli sehelai pun baju dari padini. tak penah ada. hehehe. saya selalu beli yang biasa2 je, kalau saya menang, saya anggap ni hadiah birthday saya sebab bulan 7 ni birthday saya. saya mesti rasa bertuah dapat 2 helai pulak tu baju padini! bukan senang. hehehe. dan majalah gen-q tu saya tak penah baca lagi. tak penah dengar pun. ni 1st time. kalau best, saya nak baca lagi dan lagi! :)

tempat kedua :

sehelai t-shirt padini.

pastinya saya mahu merasa lebih bergaya dengan menggayakan t-shirt padini. saya nak ambil gambar banyak masa pakai t-shirt ni. hehehe..

tempat ketiga :

kain baju kurung cotton

saya selesa pakai baju kurung cotton ni. memang sesuai dengan saya. kalau saya dapat, boleh la saya tempah untuk pakai di hari raya tahun ni. hehe mak saya pun tukang jahit. bestnya dapat hadiah baju kurung cotton dari seseorang ;D

tag

shaizhar
noor liana

tarikh tutup: 25.7.2011




Sunday, July 24, 2011

KSWSK Giveaway



jawapan antar kat emel ssalwa@yahoo.com

tarikh tutup: 15/8/2011


GA | Happy Birthday Ayesha Ramlee



pukul berapa ayesha dilahirkan??

b) 10.04 PM

happy birthday ayesha!! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu :)

tag

cucu cik embun
lynna vavavoom

tarikh tutup: 15/8/2011


1st Giveaway '' Kenapa Aqil Menangis"



kenapa aqil menangis??

hidung dia terhantuk dengan palang kuning tu.

tag

faiq roslan
ana mardia
cucu cik embun

tarikh tutup: 28/8/2011

hadiah


tupperware brand


Saturday, July 23, 2011

Hari Raya Give Away



Rules to take part in this giveaway :



1) LIKE our facebook http://www.facebook.com/ctfashionhouse



2) Be our follower in this blog.



3) Blog this giveaway in your blog or share this giveaway in your Facebook



4) Write a comment under this post eg : your facebook link or the url link that you post up this giveaway.



5) For those who blog up this giveaway creatively will stand a better chance to win .Winner will be selected through a lucky draw.



6) Prize : One piece of red flora maxi dress - *above photo ( Length: 100cm , Shoulder : 38cm, Bust: 42cm-44cm, Material : Chiffon)



7) Contest period : 14th July 2011 to 25th Aug’2011


1st Giveaway Dari Angahiera



komen tentang blog angahiera

-header simple sangat. hehe try buat yang lebih baik okay :)
-layout dah okay :)
-sidebar pun teratur dan kemas.

:)

tag

cik suzlin
ana mardia

tarikh tutup: akan diberitahu kemudian



Giveaway Just Macaron



tarikh tutup: 11/8/2011


Saturday, July 16, 2011

Yana Birthday Giveaway


ucapan :

happy birthday yana. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. semoga menjadi insan yang berwawasan :)

tarikh tutup: 30/7/2011

nak tag

faiq roslan
cucu cik embun
natasha
noor liana



Contest Link Blog Saya Unik



saya memilih link blog fatinlovecontest.blogspot.com sebab saya suka sangat2 join contest dan giveaway! hehe nak letak contestgiveaway panjang sangat, letak aje la fatinlovecontest. lagipun link blog saya personal saya fatinlovefaiq.blogspot. love jugak kan? hik3

tarikh tutup: 29/8/2011

tag

faiq roslan
ana mardia
suzlin



1st Giveaway Mama Syima



tarikh tutup: 30/7/2011

tag

cik suzlin
noor liana