Thursday, August 25, 2011

Saturday, August 20, 2011

Kecik Nak Bagi Kad Raya Laa


GIVEAWAY RAYA PELANGI


apa dalam minda korang pada perkataan pelangi??

pelangi berwarna warni dan indah. ;D

tarikh tutup: 24/8/2011

tag

cute mum

contest gaya awesome

salam..

jom join!


pertaruhkan gambar :

kucing 1

kucing 2

kucing 3


kesimpulan :

kucing saya awesome time tido. HAHA

yang tengah tu, ada kucing lain mampu buat? XD

tarikh tutup: 26/8/2011

JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi



tiga hadiah yang saya teringin sangat2 ;D

1) frame gambar bersaiz 8R. sebab dapat hadiah gambar 8R cuma tak de frame lagi. haha..

2) macaroons! suka sangat sebab sedapp. dapat makan sikit pun jadi la XD

3) purse!

nak tag

faiq roslan
lynna vavavoom

tarikh tutup: 13/9/2011

jom join!

Giveaway time!!!!



komen tentang blog anda

saya rasa semua dah okay. background cerah, tulisan sedap mata memandang, sidebar teratur. hehe, ok dah semua ni. ;D

tarikh tutup: 4/9/2011

tag

cute mum
nana kimie

jom join!

Friday, August 19, 2011

Syieda_Joy 1st GA



jom le join!

Giveaway Ramadan | Duit Raya RM10 x 5 pemenang!



tarikh tutup: 30/8/2011

MAHU DUDEL FREE?



nak dudel!! sebab nak merasa dudel hasil tangan awak pulak! hehehe cantik2 la dudel yang awak lukis. lain dari yang lain! ;D

tarikh tutup: 20/8/2011

Thursday, August 18, 2011

Giveaway for Ramadhan



nak hadiah ni..


AC005
hehehe cantik la!! i likeee!

tarikh tutup: 30/8/2011

nak tag

ana mardia
lynna vavavoom

Kempen "Giveaway Duet Raya 2011"



tarikh tutup: 24/8/2011

jom join!

Sunday, August 14, 2011

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim



tag

shaizhar
noor liana
ana mardia

Hadiah :

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10

tarikh tutup: 21/8/2011

Friday, August 12, 2011

Giveaway Kenangan Bergambar - Are You Feeling Lucky?



tarikh tutup: 10/9/2011


Hadiah Pertama - RM 30
Hadiah Kedua - RM 20
Hadiah Ketiga - RM 10 (2 pemenang)
Hadiah keempat - RM 5 (2 pemenang)


Tolom VOTE saye: dekat Fesbuk lah!

image


hadiah

IMG-20110717-00064

tarikh tutup: 15/8/2011

ramadhan giveaway: feel and felt



tarikh tutup: 16/8/2011

Sweettwinz 1st GiveAway



hadiah :

bestnya. hehe

Ok...meh saya terangkan cara2 nk join GA nie...senang jek...

STEP 1:
follow this blog (cam biasa la nie kan...hehe)

STEP 2:
wat 1 entry kt blog anda ttg GA Sweettwinz (just copy kedua-dua pic kat atas dan link kan ke entry GA nie, kalau bleh tolong promote kan skali blog Sweettwinz...^_^)

STEP 3:
last step, tinggalkan link entry anda di komen entry nie...siap!...dh dpt 1 penyertaan

.:________________________:.

bagi memaximum kan kadar kemenangan anda2 sekalian, anda boleh wat 1 lagi penyertaan dgn melalui page Sweetwinz di facebook [link]


cara penyertaan...

STEP 1:
like page Sweettwinz

STEP 2:
pergi ke album photo Sweettwinz [link], dan like pic "My 1st Sweettwinz GiveAway - Cute Chocolate Cake Box" dan "My 1st Sweettwinz GiveAway - Cute Key-chain"

STEP 3:
tag 5 rakan2 anda di setiap 1 pic GA (tag nama rakan di ruangan komen)

STEP 4:
last step, tinggalkan link facebook anda di ruangan komen entry Sweettwinz GA....siap!..dh dpt 2 penyertaan

.:________________________:.


GA nie special sket...Sweettwinz akan pilih 2 pemenang bertuah setiap mggu...GA nie berlansung selama sebulan = 4 mggu = 8 pemenang bertuah...setiap hari ahad bermula 14/08/2011, Sweettwinz akan announce 2 pemenang...


tarikh GA berlansung:


1st week: 08/08/2011 - 14/08/2011
2nd week: 15/08/2011 - 21/08/2011
3rd week: 22/08/2011 - 28/08/2011
4th week: 29/08/2011 - 04/09/2011


setiap penyertaan yg tidak bertuah pd mggu 1st akan dibawa ke mggu berikut nyer dan seterus nyer...

jangan lupa singgah ke

GA AIDILFITRI ROROS!



nama : noor fatin othman
kerja : di kedai tat nasi ayam, kulim

hadiah :



bestnya, nak menang :P

tarikh tutup: 31/8/2011

Thursday, August 11, 2011

Doa Giveaway


tarikh tutup: 15/8/2011


Saya nak menang giveaway sempena Ramadhan di http://megahasz.blogspot.com

HADIAH
Hadiah Utama: Sehelai telekung X 1
Hadiah Saguhati: Pelekat doa (mengandungi 18 doa) X 3



My Birthday GA



tarikh tutup: 13/8/2011

Wednesday, August 10, 2011

GA HAPPY BIRTHDAY IRFAN


ucapan :

selamat hari lahir irfan! comelnya dia. hik3. nanti kalau dah besar bertambah comel la. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. jangan nakal2, jadilah anak kebanggaan ibu bapa, sayangi mereka, jaga mereka sampai bila2. :)

tarikh tutup: 3/9/2011

2nd GA Pearl bY mOoN



join ga ni sebab nak menang la :P selain tu dapat tambah kenalan blogger :)

tag

faiq roslan
cik suzlin
ana mardia
deqlis

tarikh tutup: 17/8/2011

GIVEAWAY BLOG HANIS



hadiah


NAKKKKKKKKKK T__T

jangan lupa singgah ke


tarikh tutup: 14/8/2011

twinscraftlife's 2nd lucky draw



tag

cucu cik embun
noor liana
cik suzlin

tarikh tutup: 14/8/2011

GA Brooch Raya


tarikh tutup: 22/8/2011

1st Giveaway FF : Ramadhan Yang Sangat Bermakna



ucapan :

selamat hari lahir, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ;D semoga bahagia hingga ke akhir hayat...

tag

faiq roslan
cik suzlin
noor liana

tarikh tutup: 28/8/2011

Tuesday, August 9, 2011

GA Vroommm Vrooommm dari Amiey Lee



tarikh tutup: 26/8/2011

jom join!

~eyeliners raya giveaway~




tag

cik suzlin
ana mardia
cute mum

hadiah :



tarikh tutup: 16/8/2011

RIZQINSHOPPE GIVEAWAY 2O11




nak tag

faiq roslan
noor liana
lynna vavavoom

tarikh tutup: 16/8/2011


HADIAH

MERUPAKAN VOUCER CUPON BERNILAI RM 1O.OO UNTUK ANDA MEMBELI BELAH DI RIZQINSHOPPE

+
TOPUP BERNILAI RM 1O (MAXIS / CELCOM / DIGI)

+
GIFT BERNILAI RM 1O.OO++

Saturday, August 6, 2011

lucky draw by nabila



tag

faiq roslan
noor liana
cucu cik embun

tarikh tutup: 9/9/2011

hadiah :

2 orang akan dapat top up "RM 3"
2 orang akan mendapat hadiah special iaitu satu "brooch kait" setiap seorang (gmbr nt nabila upload)
***ada 4 orang yg bertuah

Segmen Wanie: Doodle Raya Free


nak doodle!!! ;)

warna :

biru muda, purple dan pink

(kalau macam tak sesuai, dua warna yang mana2 pun okay) hehe

nama korang :

noor fatin atau fatin

(kalau muat tulis noor fatin, kalau tak muat tulis fatin je, mana2 pun okay). hehe

aksesori kat tangan doodle :

nak beg tangan la. warna hitam ke. okay kan? hehe

tarikh tutup: 7/8/2011

saya tak cerewet sangat bab doodle ni, yang mana awak rasa cantik dan okay, buat ja tau. hik3

thanx!! :)

ecadwinkyasha's giveaway



tarikh tutup: 8/8/2011


1) 5 blogger bertuah = watermark + banner.[edit blog,sapa yang nak.]
2) ..dan semua blogger yang join akan mendapat tempat duduk di Bloglist.[takke naik TRAFFIC tu?].

SECOND GIVEAWAY HAJAR AZMAN



tag

noor liana
nana kimie

tarikh tutup: 21.8.2011

GIVEAWAY EXPRESS BY I'M BLUEWENDY



tag

faiq roslan
cik suzlin
cute mum

tarikh tutup: 7/8/2011

Hadiah??

1. Topup RM10 (MAXIS/CELCOM/DIGI)

2. Coklat (CADBURY)

3. Jam Loceng

GA EXPRESS ini akan tamat pada 8.30 pagi 7hb Ogos 2011
(Gambar yg di tunjukkan mungkin tidak akan sama dengan hadiah sebenar, harap maklum)

GA D'QISTEE BEAUTY & RAYA AIDILFITRI

salam..

jom join!


antara hadiah yang ditawarkan!





syarat2 pula :

1. Terbuka kepada smua bloger d Malaysia

2. Jadi FOLLOWER d blog kedai CIKGU CT
http://dqistee-eshoppe.blogspot.com/

3. COPY n PASTE GA D'QISTEE BEAUTY & RAYA AIDILFITRI d blog anda...

4. Tinggalkan jejak d COMMENT (link blog, num phone or email)..tuk senang d hubungi..;)

PEMENANG yg BERTUAH akan d umumkan pada MALAM RAYA AIDILFITRI...;) ;)

Nea Flerida nak bagi hadiah!!

♣ bunga-bunga kehidupan ♣


tarikh tutup: 30/8/2011

jom join!

ADC & FN GIVEAWAY

salam.

setelah lama aku xjoin contest/ga, aku kembali aktif. tak tau la kot2 hangat2 tahi ayam je. ekekeke..

jom2, kita tengok ga ni. bestttttttttttttt. aku telah ditag oleh sakuraryani..



sebelum korang tengok syarat2 dan hadiah bagi giveaway ni, apa kata korang singgah dulu cuci mata kat art design product??


cuci2 mata, pilih yang berkenan. hehe bila lagi kan, hadiahkan pada yang tersayangggggggggg ;D

ok2. syarat2nya pulak


1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri anda serta link blog kami. Kreatif tu tk kisah lah nak buat ape2 pasal
gmbr, or just tulis entry yang best2
5. Letak banner di atas dekat sidebar blog korang. Dan link-kan sekali.
6. Tinggalkan link untuk entri anda pada kotak comment pada entri ini.
7. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Bagitau diorang eh. Kalau tak bgtau, haa
Allah tau. teeet. Sharing is caring. =)


senang gila kan? hik3

hadiah mestilah hebat dan marveles! ekekeke



Hadia utama ----> 2pcs Pouch(2 pemenang)

Hadiah tempat kedua ----> 1pcs butterfly clip & 1pcs pinky purse

Hadiah tempat ketiga ----> 1pcs guitar keychain & 1pcs pinky purse


Tempat keempat ----> 1pcs lollipop hp charm & 1pcs pinky purse

yang aku rasa nak join ga ni sebab hadiah dia cute2 dan khas untuk perempuan. HAHAHA. kesian lelaki kan. xpe, kalau lelaki menang, xde awek ke, kasi kat aku okay? ekekeke :P

pantun untuk fatin najwa


wahai cik fatin yang sama nama
giveaway anda saya suka
andainya pouch ditakdirkan milik saya
yang lain pastinya ternganga :P

tarikh tutup: 24/8/2011

tag

cik suzlin
faiq roslan
lynna vavavoom

:)

Tuesday, August 2, 2011

GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

Kechik Itu Comel


hadiah :


hadiah pertama


hadiah kedua

tarikh tutuP; 14/8/2011

:)