Tuesday, October 25, 2011

Untuk Mereka Yang Ikhlas Giveaway !



tarikh tutup: 15/11/2011

Contest Mari Berpantun Bersama YUI




pergi ke pekan membeli ikan
ikan dibeli berbau busuk
selamat hari lahir saya ucapkan
semoga ceria menanti hari esok

budak lelaki main guli
dikejar anjing tersepak batu
mohon hidup yui sentiasa diberkati
moga Allah limpahkan rahmatNya buatmu..

lompat tinggi-tinggi
sampai cucur atap
siapakah yui ini
silalah cari A.S.A.P


=p

tarikh tutup: 4/11/2011



Sunday, October 23, 2011

Aisha Online Store Giveaway!



hadiah

Prizes:
Looking for 5 lucky winners:
~ The very gorgeous VINTAGE handbag worth RM80+
*boleh tgk kt sini, http://aishaonlinestore.blogspot.com/search/label/Handbag%20*Ready%20Stock*
Which handbag? Rahsia! :D ^^*
2 lucky runner up:
~ Gift Voucher RM15(can be use only at AOS)

*pengsan baca hadiah yang menarik2 ni!arghh*

:P

tarikh tutup: 31/10/2011

GIVEAWAY TEKA PENYANYI



saya teka :

siti nurhaliza
sixth sense
search


tarikh tutup: 5/11/2011

My 3rd GA ~ Adam & Alif



hadiah


tarikh tutup: 29/10/2011

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk



tarikh tutup: 28/10/2011

nak menang!! :P

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


nak tag

lynna vavavoom
ana mardia
faiq roslan
noor liana

tarikh tutup; 10/11/2011

25 hadiah menanti anda!! :)

Friday, October 21, 2011

2nd GiveAway by CP | My Birthday Wishes



tarikh tutup: 24/11/2011

tag

faiq roslan
noor liana
ana mardia
lynna vavavoom


SEGMEN FOLLOWER 1111 BLOG MIMI



tarikh tutup: 11/11/2011

tag

faiq roslan
cik suzlin
ana mardia

Giveaway : Domokun Vs Angry Birds



saya pilih



oh. saya tak tau nak gambarkan betapa saya minatnya dengan domo ini. sangat comel, sangat menarik hati saya. saya dah ada satu teddy bear domo hadiah dari buah hati tersayang. hehehe.. sangat2 sukakan domo!

nak tagg

cik suzlin
noor liana

tarikh tutup: 5/11/2011

GIVE AWAY - SAYA NAK HADIAH



tarikh tutup: 3/11/2011

:)

Hadiah :

1st :
1 Minima Template1 Doodle1 Simple Flash BannerTopup
2nd :
1 Denim Template1 Doodle1 BannerTopup
3rd :
1 Blogskin Template1 DoodleTopup
Saguhati :
4x Header


Tempoh Mini Give Away :
Start : 3 October 2011
End : 3 November 2011



Blog Sponser :
Syera - 2x Header
Hafizah - 2x Header

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!



tarikh tutup: 31/10/2011

tag

faiq roslan
ana mardia
noor liana

hadiah2 yang menanti anda

PEMENANG 1
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)


PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)

Sape nak FM Foto Free!!



tarikh tutup: 30/10/2011


Klik Like and Win




tarikh tutup: 30/11/2011. dan mungkin juga 31/12/2011 hik hik

tag

cik suzlin
noor liana


Cabutan Bertuah LCS



tag

faiq roslan
lynna vavavoom
cik suzlin

tarikh tutup: 21/10/2011

"Vote for Nisa II" Lucky Draw~!!



tarikh tutup: 30/10/2011

Wednesday, October 19, 2011

Tuesday, October 4, 2011

GIVEAWAY : SELUAR TIDUR PANJANG

salam..

jom join ga ni!!

hadiah :

seluar tidur ye! wahh bestnyaa.. seluar tidur yang berharga rm12 je!! mari2~




AVAILABLE

AVAILABLE

AVAILABLE

AVAILABLE

AVAILABLE

AVAILABLE

pilih mana satu yang anda berkenan!! hubungi http://fullhouse-collection.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut

nak dapat seluar panjang freee ;D

tarikh tutup: 10/10/2011

GiveAway by anis athia

salam





tarikh tutup: 1/11/2011

hadiah :

  • Free Doodle by me untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
  • Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
  • Free custom design t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
  • Bear cute dari Girang untung 1 pemenang
  • Free barangan dari MissLily Shop untuk 1 pemenang
  • Free top dari fashiontwister.com untuk 1 pemenang (kalau pemenang LIKE fb fashion twister maka automatik akan dapat hadiah tambahan dari fashion twister)

KSWSK Body Shop Giveaway



tarikh tutup: 9/10/2011

givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ



happy bsday akif faiq. bahagiakan keluargamu selalu :)

tarikh tutup: 16/10/2011

Monday, October 3, 2011

Coach Shoe Give Away!

salam..



7 perkara unexpected yang buat korang happy

1) semalaman study sampai pagi, bangun pagi teramat malas, baru nak melangkah kaki ke bilik air, dapat sms ' kelas batal, tq'. melompat2 ke katil. happy!! ;D

2) bila tengah gayut tetiba terputus sebab kredit habis, cuba antar sms bagitau kredit dah habis, tak sangka celcom ada extra 1 sen!! happy! ;D

3) pergi bank, amik number, number 4049, kita 4059. waahh lamanya. tetiba num 4050,4051,4052,4053, 4054, 4055, 4056, 4057, 4058.. tak de orang datang ke kaunter. yeay!! terus num 4059!

4) tengah shopping tetiba pin tudung tercabut, seingat kita tak bawak spare langsung pin tudung, rupanya ada terselit kat celah beg! lega! happy! ;D

5) nak pergi kerja, panas terik, malas nak bawak payung, tetiba tergerak hati nak bawak payung, dalam perjalanan hujan lebat. nasib baik bawak payung ;D happy!!

6) tengah bawak basikal, tetiba tayar pancit pulak dah. panik gila. pandang depan, tu haaa!! kedai basikal! yeahh! happy ;D

7) balik rumah, lapar gila. mama kata tak masak, tak de makanan. perut lapar, jalan ke dapur, tengok dalam periuk. fuyooo. ayam masak merah! rezeki!! hahaha happy ;D hilang lapar..



ni semua benda yang pernah terjadi dalam hidup saya ;D

kaki saya saiz 5 ;D

tag
lynna vavavoom
mami uyun
noor liana

tarikh tutup: 31/10/2011

GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"


GA yang menarik ni. jom ler join!!

menaruh harapan untuk menang! lama dah tak beli cd ni haa. heheh


HOW TO ENTER:
Please read carefully as I reserve the right to disqualify any incomplete/invalid entries!
Be my follower [open to Malay, Chinese, Indian etc -1 Malaysia]
Write a creative and simple blog post (Malay/English) about this giveaway:

The title of your entry will be:
GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"

Leave the permalink (URL) here with your image and link appear in the comment box!
I think you need to register with www.disqus.com. first.
Giveaway ends on 5 October 2011 (Wednesday)

PRIZE x 1
Winner will get Siti Nurhaliza's latest CD - ALL YOUR LOVE

PRIZE x 1
Winner will get Anuar Zain's latest CD - ANUAR ZAIN

1st GA by adeq-yoe



tag

faiq roslan
lynna vavavoom

jom ler join

GA : Cik Bambam! Saya nak ole-ole!!



tarikh tutup: 10/10/2011