Tuesday, March 27, 2012

SEGMEN: DOODLE UNTUK FOLLOWER by NABIL





ni banner segmen ni..



nak tag

nana kimie
fieda

tarikh tutup: bila bila masa

Monday, March 26, 2012

Giveaway : Saje-saje Nak Menang By Ayesha Ramlee



tarikh tutup: 25/4/2012

jom join! banyak hadiahh woo!!

senarai penaja


Segmen : Saya Suka Doodle Part 2



nama : noor fatin
warna : turquoise!

moga ada rezeki dapat doodle kali ni.. hehehehe

Sunday, March 25, 2012

Friday, March 23, 2012

Segmen : Saya Suka Doodle



nama : noor fatin
warna : torquise boleh? hik3! xpun biru muda. lebih kurang la kan :)

tag

nana kimie
alina ayu


Contest "ILove MyParents" by Iza

assalamualaikum

saya join contest i love my parents dari izzah. hehe jom join!



kenapa korang sayang ibu dan ayah korang???

Family saya. kecik je. sebab saya anak tunggal :)

kenapa sayang?diorang tak pernah tinggalkan sedikit pun seumur hidup, masa aku susah ke senang ke, apa ke, diorang sentiasa ada di sisi. macam orang kata, boyfriend come and go sama jugak macam kawan, come and go, tapi ibu bapa aku tak pernah langsung come and then go. tu istimewanya! hehehe walaupun sesusah mana pun kitorang, kitorang akan sentiasa bersama. tak pernah berpecah.

lelaki yang paling2 aku sayang mestilah abah aku. so aku tak boleh gunalah perkataan lelaki semua sama. sebab abah aku ok je, bertanggungjawab, penyayang dan macam2 la. tak macam lelaki lain yang aku pernah kenal sebelum ni :)

wanita yang paling2 aku sayang mestilah mama aku, sebab dia sentiasa berada dengan aku, masa aku tengah happy, tengah sedih, tengah nangis, dan macam2 la, dia sentiasa jadi pendengar setia, aku dan mama aku sangat rapat. boleh kata setiap saat yang terjadi kat aku mesti mama akan tau.. hehehe macam tu la aku, dari sekolah jenis tak pernah sorok apa2. sampai la dah umur 23 ni. mama selalu nasihat itu ini dan macam2 la :)

aku pula merupakan anak tunggal. anak yang paling disayangi, tapi keluarga aku bukan jenis manjakan aku sangat2 even aku anak tunggal. bukan semua benda aku mintak dapat okay. memang dari kecik diajar macam tu. pentingkan keperluan, bukan kehendak. kekadang masa remaja dulu, ada jugak perasaan nak memberontak tapi bila dah besar ni, bersyukur sangat la kenapa mak ayah dulu halang macam2, sekarang baru kita tau kenapa kan.

nanti pun kita akan bergelar ibu dan bapa jugak. masa tu baru la tau. :)

berbuat baiklah kepada ibu bapa sementara mereka masih ada. bersyukur la ^__^

rasa-rasa apa hadiah yang paling berharga untuk parents korang??

aku rasa sampai sekarang aku tak mampu membalas jasa mereka lagi. yup, aku mengaku, tapi insyallah satu hari nanti, aku memang berhajat sangat, aku nak jaga diorang sampai ke akhir hayat, beri kesenangan pada diorang bila aku dah senang, tak nak pinggirkan ibu bapa, utamakan diorang walau apa pun terjadi, jaga diorang sebaik mungkin sebagaimana diorang jaga aku sampai sekarang, tak ternilai rasanya semua tu kalau nak dibandingkan dengan apa yang diorang beri, tapi insyallah aku akan cuba.. doakan k :)

semoga dipermudahkan segala urusan, Ya Allah..

nak tag

nana kimie
zai kulim
ana mardia
mami uyun
abazilah

tarikh tutup: 25/4/2012

masih banyak masa lagi, jom join kawan2!!
oh ya, sebelum terlupa, saya dah print screen sebagai bukti saya dah follow, like dan add para penganjur. xbaik tau tipu2. Allah nampak ^__^

mula-mula haruslah follow dan like penganjur dulu.. ehem. hik3! baru follow tapi dah like lama ^_^






facebook/blog izzah

ok mari dimulakan dengan penaja contest ini pulak. mari mari





yang ni tak tau ler kenapa xleh nampak ikon follower. dah lama follow sebenarnya. hoho. keluar mcm ni je



LOVEBAG LOVEBAG yang ni pun sama macam tadi..

RIANA CLOTHESTYLE SHOP dah add cuma belum diapprove

dah share kat wall ^__^


MUTIARA HOUSE dah add, cuma belum approve


KOLEKSI BHOOLAN dah add cuma belum diapprove





1st Giveaway by AMNA



tarikh tutup: 1/4/2012

nak tag

nana kimie
nana mrul
mami uyun!

jangan lupa penaja ye. heheh

Tuesday, March 20, 2012

Rainbows Giveaway by Cik Chemist



tarikh tutup: 30/3/2012

sponsor

  • like facebook:-

untuk menyenangkan kerja,cik prepare siap untuk awak smua

cik chemist

fiQ'ra

Shaz Hijab Gallery

Dunia Fesyen Remaja

Miss Qi Closet

E-Shop@Ladyburd



SimpleFly Photography



Sweet Couture Pre-Loved Item



Nurfarahin Yusof



Farah 'Aadila Amer



Mun Violettaxious



Nfd Felt Craft
Yad'z


Aieen Shitobi
  • follow blog:-

Cik Chemist Blog

fiQ'Ra Blog

Dunia Fesyen Remaja Blog

Miss Qi Closet Blog

SimpleFly Photography Blog

Nurfarahin Yusof Blog


Farah 'Aadila Amer Blog

Nfd Felt Craft Blog

Mun Violettaxious Blog

Yad'z Blog

Haruno Hana Blog

Nur Najwa Blog

Aieen Shitobi Blog

CikAbbit's SuperDuper GA

assalamualaikum..

jom join giveaway ni! dari cik abbit! :)





tarikh tutup: 6/4/2012

ucapan untuk cik abbit.

semoga maju jaya dalam dunia blogging ni. dugaan sentiasa ada walau di mana kita berada. tanganilah dengan bijak dan matang.. insyallah. semoga berjaya di dunia dan akhirat :)

senarai sponsor