Saturday, April 28, 2012

2ND GA BY MORI!



tarikh tutup: 1/5/2012

tag

nana kimie
abazilah


Nea Flerida's Birthday Giveaway :)



tarikh tutup: 14/5/2012

ucapan :

selamat hari lahir. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. semoga berjaya di dunia dan akhirat. semoga dipermudahkan urusan di dunia dan akhirat. jaga diri baik2 ;)

hadiah

tempat pertama : 1 set syria with inner


tempat kedua : 1 set shawl with inner


tempat ketiga : 1 helai shawl


tempat keempat : 1 helai inner


tempat kelima : Cenderahati kecil-kecilan

FRASER'S HILL GIVEAWAY @ JEMARI ASMARA



tempat yang menarik yang harus dilawati..

pulau langkawi!! ;D

jom join!

tarikh tutup: 30/4/2012

Ummi Iman Follower's Giveaway



ada ;)

tarikh tutup: 13/5/2012

My 22nd Birthday Giveaway



tarikh tutup: 26/5/2012

ucapan :

selamat hari lahir solehah. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. semoga berjaya di dunia dan akhirat. jaga diri baik2. jadilah anak, isteri dan ibu yang baik. insyallah. semoga dipermudahkan urusan di dunia dan akhirat.. amin ;)

tag

joel leslie
nana mrul
abazilah

jom join!!

Friday, April 27, 2012

Birthday Giveaway 2012



ucapan :

selamat hari lahir awak. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. semoga berjaya di dunia dan akhirat. jaga diri baik2 k ;)

tarikh tutup: 31/5/2012

jom join! hadiah best2!

Simple Give Away


tarikh tutup: 10/5/2012

Sunday, April 22, 2012

AmerCorner 1st Giveaway



tarikh tutup: 30/4/2012

nak tag

joel leslie
nana mrul
zai kulim

hadiah

Pemenang
1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah. 
5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. :D

my first GIVEAWAY :)



nak tag

abazilah
nana kimie
joel leslie

tarikh tutup: 16/6/2012

jom join!

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun



pertaruhkan gambar ;)


edit sikit2 je k! haha ;D

tarikh tutup: 24/12/2012

lamanya dik oii. hahaha

tag

mami uyun
alina ayu
nana kimie

penaja


MiaDuniaku 1st Giveaway



tarikh tutup: 30/4/2012

tag

nana kimie
alina ayu

penaja :

-follow  blog penaja serta 'like' fb ATAU 'twitter' ..
~Penaja pertama~  Scarf  Sweethoney 
~Penaja kedua   ~ Sharina Elyana

Hadiah:-

~seorang pemenang untuk sehelai  Shawl Zippy Zayra oleh Scarf Sweethoney(warna adalah dari  pilihan pihak penaja.)

~seorang pemenang untuk edit blog berupa:- banner blog, header blog, cursor serta watermark..dari Sharina Elyana.
~2 pemenang akan menerima tanda hati dari penganjur GA..
~Bonus~3 blog paling Puteri Mia suka tengok akan di 'review' oleh penganjur...

Wednesday, April 18, 2012

GA Duet: Anis Alya & Ana.



tarikh tutup: 7/5/2012

hadiah best2! jom join

Giveaway Herba Tihara



tarikh tutup: 24/4/2012

hadiah


1. handphone casing strawberry
2. 1 sticky post review blog 48 jam
3. 1 sachet wangian teh hijau
4. 1 sachet wangian lavender
5. 1 keychain strawberry
6. 1 crochet card 
7. 3 blog pilihan entry



Giveaway teka gambar by Jemarisuri



tarikh tutup: 22/4/2012

tag

alina ayu
nana kimie
abazilah
joel leslie

saya teka :

budak2 tu tengah tengok orang tengah bakar sampah :)

GA Lelaki Kacak RM100

"lelaki kacak","lelaki-kacak"


tarikh tutup: 30/4/2012

hadiahnya : RM100!! pehhh lumayan tuuu

kenapa join GA ni

sebab tertarik dengan hadiah yang ditawarkan. rm100 tu.. banyaknya.. hak3 kalau ada rezeki, alhamdulillah. :)

usaha tangga kejayaan! hik3~



GA 3rd Anniversary "KAUDIHATIKU"



tarikh tutup: 30/4/2012

cantiknya FM ni! ;D mintak2 la dapat 1. hehehhe XD

Alycia Bagi Ole-Ole Sabah !!!



tarikh tutup: 23/4/2012

:)

Cara Pemilihan :
guna en Random jer...

Hadiah :
3 FM dan 3 keychain  ...
maknanya ada 6 orang yang bertuah...

GIVEAWAY PERTAMAKU



tarikh tutup: 30/5/2012

;)

Sunday, April 15, 2012

Open 2012 Giveaway by Sofie_Ezz



tarikh tutup: 20/4/2012

jom join!

sponsor

Hannah Husna's 3rd B'day GA



tarikh tutup: 22/4/2012

ucapan untuk hannah

selamat hari lahir buat hannah yang ke 3, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. semoga berjaya di dunia dan akhirat. jadilah anak yang solehah, jaga ibu bapamu sehingga ke akhir hayat. :)

jom join!

hadiah kiut miut k!

FreeShawls GIVEAWAY by missmyd



tag

alina ayu
nana kimie
abazilah

tarikh tutup: 25/4/2012

hadiah

1st Prize
* 5 helai shawl.

2nd Prize
* 4 helai shawl.

3rd Prize 
* 3 helai shawl.

Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB



nak tag

alina ayu
nana kimie

tarikh tutup: 24/4/2012

senarai penaja

myphilosophicalofarts – FOLLOW | PAGE
- Fatma Fazira : FOLLOW | LIKE  1| LIKE 2
- Nurziyana : FOLLOW | LIKE | ADD
- LoveBag LoveBag : FOLLOW
- Nur Syahirah : FOLLOW | LIKE
- De Closette : FOLLOW | LIKE
- Kittyshawls : FOLLOW | LIKE
- Nur Anisah : FOLLOW | LIKE
- Ain Zuhairi : FOLLOW | LIKE
- Thaiyibah : FOLLOW | LIKE
- Atikah Mansor : FOLLOW
- Joojoo Craft : FOLLOW
- Roziah : FOLLOW | LIKE
- Haruno Hana : FOLLOW
- Biri Biri Collection : LIKE
Cik Harty : FOLLOW

1st Giveaway Miss BaNu & Aziela



ucapan.

selamat hari lahir buat miss banu dan aziela. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. semoga berjaya di dunia dan akhirat. jaga diri baik2 :)

tarikh tutup: 5/5/2012

hadiah :

1-Topup RM 30.00 apa sahaja rangkaian 
2-Sovenir(sekeping token dari MacaU China)

Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercerita



tarikh tutup: 10/5/2012

nak tag

nana kimie
alina ayu
zai kulim
mami uyun

join k!

senarai penaja

Friday, April 13, 2012

Wardah - Persona Give Away Fever 2012



tarikh tutup: 25/4/2012

tag

nana kimie
mami uyun
abazilah
zai kulim

jom join! :)

Simple Giveaway by Mya Vinnfier



tag


tarikh tutup: 30/4/2012

hadiah


Hadiah utama :
1 . Mana-mana rantai atau cincin dlm gambar di bawah  
                                    

Rantai Panjang 65 cm / Hitam atau Silver
                            


2 . Spectacles dlm gambar di bwh


3 . Blog anda akan di edit oleh Cik Intan
P/S jangan lupa follow blog dia

4 . Shawl satin 3 tone dari Efa Shawls
Like page dan follow blog beliau

5 . Edit full blogskin by Cik Syahirah 4x orang pemenang

Silalah Follow blog beliau yer

6 . Mini poster daripada Far-Ra Aina unnie 15x keping
Follow Blog n Like page unnie ni yer

7 . Topup RM10 (1X pemenang)
8 . Edit blogskin 3x Pemenang from Cik Raraa Honey
Follow blog dan like page dia yer

9 . Kpop button from Daiyahucop saranghae yo
Please like n follow blog beliau

Thursday, April 12, 2012

Ariana's story suka-suka giveaway



destinasi percutian yang anda pernah kunjungi.

keluarga saya bukan jenis suka melancong. hehehe banyak tempat saya tak penah pegi lagi. tapi saya masih ingat kali pertama sampai di terengganu, daerah kuala terengganu, cantik sangat, abah bawak pergi pantai batu buruk, pantai teluk ketapang, taman tamadun islam, rasa teruja sangat sebab dah lama tak lepak tepi pantai. pantai kat terengganu semua best2!! 

sekarang dok kat kemaman, best jugak. banyak pantai. seronok lepak petang2 kalau abah cuti :)

tarikh tutup: 13/4/2012



Wednesday, April 11, 2012

1st GiveAway Zack-Monavie



tag

nana kimie
abazilah
joel leslie
zai kulim

tarikh tutup
bila2 masa

hadiah

 sebotol Monavie yang bernilai RM145 (harga jualan)

Saturday, April 7, 2012

showmeshawlsecrets Giveaway



::: Showmeshawlsecrets Giveway :::
1. terbuka kpd Blogger & sesiapa yg ada akaun FB...

2. as usual, Sila LIKE showmeshawlsecrest page...

3. FOLLOW showmeshawlsecrets website...

4. buat entry tentang "showmeshawlsecrets Giveaway"...
Promote sket tentang Triple S nie yea...
**gtaw sekali tudung bawal jenis apa yg k0rang suka pakai...

5. Letak banner kat atas tue kat entry & di sidebar k0rang...

6. Tag 3 owg rakan...

7. Finally, tinggalkan ID FOLLOWERLINK FACEBOOK, dan LINK ENTRY kat cni...

6. Hadiah akan di update nnt...
** InsyaAllah hadiah dari BANDUNG,INDONESIA ye bu... ;-)



nak tag

nana kimie
alina ayu
abazilah

triple s ni satu bisnes jualan tudung antaranya bawal plain, bawal dwi tones, bawal emperor,dan cotton square printed. heee

tudung bawal yang saya suka adalah..


bawal 3 tone!!

heee

jom joinnnnnnnn ;D