Monday, November 24, 2014

GIVEAWAY BLOGWALKING NUFFNANGGER



SYARAT-SYARAT : 


1. Warganegara Malaysia dan menetap di Malaysia. 

2. Ahli nuffnang 

3. Klik iklan nuffnang di atas dan sebelah kanan anda 

4.. Follow IG  @kedai.kita

5.  buat entry bertajuk GIVEAWAY BLOGWALKING NUFFNANGGER. ( Letak banner & linkkan ke sini eh )

5. Tag 3 kawan & publish. ( tag lebih lagi baguihh :D)

6. Tinggalkan Link Url di Entry ini sahaja. Entry lain tak dikira 

7. Semua peserta yang Join dan berblogwalking ke blog peserta lain perlu untuk klik-klik Mr. Nuffnang. :))



GIVEAWAY BLOGWALKING NUFFNANGGER akan berlansung selama 3 Minggu bermula dari 22 November 2014 - 12 Disember 2014. Sekiranya penyertaan memberangsangkan, hadiah akan ditambah. :) So, tunggu apa lagi ?? Jom join. :DDD

saya tag

Friday, November 21, 2014

1st GIVEAWAY ~ Sayang Anak ~ by MamaMuiz



Syarat-syaratnya mudah jer........

1. Wajib become my follower mamamuizlife.blogspot.com
2. Rajin2 kan lah like FB page Healthy Beauty Supplement Shop
3. Buat entry bertajuk - 1st GIVEAWAY ~ Sayang Anak ~ by MamaMuiz
4. Tepek banner dan backlink ke entry ini
5. Drop link entry kawan2 di ruang komen di bawah yer sebagai bukti penyertaan..

ITU SAHAJA !! Senang kan....

TAMAT : 11:59pm 30 November 2014

Segmen Mari Berkenalan.

Pemenang untuk segmen ni - 2 orang

Hadiahnya adalah sehelai plain shawl yang bernilai RM20 setiap satu. ^_^
Dan anda akan di letakkan dalam bloglist saya.

Pemenang akan dipilih secara random.

Syaratnya senang sahaja.

1) Sila follow blog saya. Saya akan cuba beri manfaat pada orang lain. Saya CUBA.
2) Tinggalkan link di bahagian komen supaya saya boleh blogwalking dan follow anda.
3) Dan akhir sekali, buat entry berkenaan segmen ini, link kan gambar di bawah ke entry ini. ^_^




Mudah je kan?

Tarikh tutup : 15 Disember 2014.

Selamat bersegmen.