Thursday, December 11, 2014

Giveaway Time By Irsalina Lovely



Syarat:


1. Follow blog ini
2. Follow blog sponsor
-C. Violet   Rexylla  Nazmi  
3. Like page ini
Nazmi Fanpage


3. Copy banner ini dan backlinkkan ke sini
4. Klik Iklan Nuffnang * WAJIB
5. Tuliskan pengalaman anda tentang pengalaman berblogging
6. Copy link url blog anda di bahagian komen!



PENGALAMAN KETIKA BERBLOGGING

ish banyak pengalaman ni nak cite hahaha menceburkan diri dalam dunia blogging start 2009.. masa tu just suka suka. lepas tu mulai serius join nuffnang,, selalu review produk member, cite pasal artis la.. dan banyak pasal kehidupan la..

sebenarnya dunia blogging yang saya lalui manis2 belaka. pahit tu rasanya macam tak de yang buat saya terkenang kot. ahahah dan saya sangat suka join GA/ contest. dulu2 pernah jugak buat contest dan dahhh menang banyak hadiahhh.. macam2. duit cash, topup. barangan. huhu rezeki alhamdulillah..

lepas tu stop menulis blog bila start kerja. busy sikit. dan akhirnya terjebak dengan bisnes. jobanic serum. setahun dah. alhamdulillah. dan dengan blog jugak la aku makin dikenali sebagai penjual serum dan dah menjana pendapatan yang lumayan dengan blog ni.. hoho..

dan walaupun jarang menulis, insyaAllah saya tetap akan aktif dan saya sangat sayangkan dua2 blog saya ni ;)





Tarikh Tutup : 15/12/2014

Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com



Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini :


1) Buat satu entry bertajuk "Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com" dan copy banner di atas.


2) Follow Blog penganjur : 


3) Follow Blog penaja :


4) Follow Fanpage penaja :


5) Follow Instagram penaja :
@eyzamiel


6) Letakkan link entry anda DI SINI.


7) Jangan lupa letakkan link blog www.mystorymory.com di dalam bloglist anda supaya tidak terlepas apa-apa update terkini.


8) Tarikh-tarikh penting :

8 Januari 2015 jam 11.59 malam - tarikh tutup GA
14 Januari 2015 - Keputusan akan diumumkan

GIVEAWAY MEGA REVIEW BY EDA

Assalamualaikum dan hai semua!

Kali ni saya nak join satu mega giveaway yang menawarkan hadiah yang besttt gileee.. rugi tak masuk!!
sebab hadiah best best la yang buat ramai orang nak join! :D

jom kita tengok GA apa kali ni :P




syarat-syaratnya:
1) blogger malaysia sahaja
2) follow blog eda (yang sudah follow duduk diam-diam jer,skip step ni) ~ wajib
3) follow instagram eda ~ wajib
Instagram
4) klik iklan nuffnang eda (eda check kalau tak bergerak eda  panjangkan giveaway ni) ~ wajib
5)buat tajuk giveaway'giveaway mega review by eda'
6)cabut banner kat atas dan tampal dekat blog you guys..
7)backlinkkan yer dan paling penting you guys kena review salah satu produk jualan eda(entry dah sedia dibawah,make sure you guys buat ayat sendiri tau,tak moh tiru-tiru eda punyer..) dalam entry yang sama
8)publishkan dan komen penyertaan anda di entry ini..

senarai hadiah bernilai rm300!!
* kek gulung choc x 1
* scarf secret half moon shawl x 1
* produk tuppaware x 1
* krim polla siang & malam x 4
* baju ladies officer x 1
* baju ladies kuning x 1
*  produk kecantikan x 12
* jam silikon x 4 
*free keahlian tupperware x 1
*ahli group whatsapp kelab sponsor fadhileda x 88
* bloglist jan-dis 2015(shokugan no shana) x 20


haaaa...

kita nak review produk apa kali ni eh?? hmmm


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pilih punya pilih akhirnya bisnes kek gulung choc yang terpilih! yeayyyyyy


well,, sapa2 yang kenal saya mesti tau saya suka sangat makan kek. serius. tambah la kek coklat. kekekek sebab tu la payah nak kuruih :P


biasanya kek gulung kat kedai kat luar sana biasa biasa je kan.. rasa biasa biasa jeee.. tapi cik eda ni jual kek gulung yang special punya! lain dari yang lain. tak sama macam kat kedai yang uolls selalu tengokkk tuu..

teaser sikit. kehkeh




nak teruskan entry ni korang okay tak ni? ke pakat masing2 dah terliur dah? relaxxxx tarik nafasss... hehehehe baca sampai habis dulu. konfem korang terus contact cik eda sebab terliur sangat!


kalau korang nak tau kek gulung yang cik eda jual ni ada dua jenis. yang besar dan yang kecik. saiznya la yang beza. yang penting sedap. saiz tak penting. kekekeke

saiz kek gulung yang besar : 9 inci
saiz kek gulung yang kecik : 4.5 inci

ada dua jenis kek gulung yang dipanggil mini vip?? awat, pasai apa?



tengok laaa. toblerone dengan ferrero rocher kottt... exclusive punyaa. sebab tu harga berasingan dari kek gulung yang lain..

oh mai... ferrero rocher dan toblerone.. my feveret kot! uolls pun sama kan??

eh lupa cakap pasal harga..

harga mini vip ni : RM 25

saiz dalam gambar ni ada 4.5 inci ye kawan2.

selain tu cik eda jual kek gulung berperisa macam2.




yang ni pulak hanya RM 20 sahaja. lebih murah dari mini vip tadi tu. tapi yang penting konfem sedap. bermacam2 perisa yang anda boleh pilihhh. lagipun cik eda jual macam2 perisa! semua best2 pulak tuuu..

sat sat hangpa dah decide nak pilih yang mana??

_________________________________________________________________



kalau rasa rasa nak yang lagi besar sebab yang kecik tadi macam tak cukup jangan risau. cik eda jual kek gulung bersaiz 9 inci jugak!!


RM 35 SAHAJA!!

kalau yang vip punya..



RM 38 SAHAJA!




okay okay okay. dah hampir dah tu korang nak decide nak pilih kek yang mana! 

untuk tambah keyakinan anda, apa kata saya share satu gambar testimoni dari orang yang pernah order dari cik eda!




okayyyyy tahu dah sapa pembaca entry ni konfem terliur dan menitik air liur mengenangkan kek gulung choc dari cik eda ni..

dont worry.. amik handphone anda cepat lepas tu cepat whatsapp cik eda!

017-2251962

terus direct contact cik eda yeeee

---------------------------------------------------------------------------------------------



baiklah kepada sesiapa yang berminat nak join GA cik eda ni 


GIVEAWAY BERLANGSUNG SEHINGGA 30/12/2014