Sunday, October 12, 2014

Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!

Assalamualaikum




1.Buat ENTRY diblog uols mengenai giveaway ni dengan tajuk :
Giveaway by NazaTupperware.JOM JOIN!!
Masukkan picture giveaway diatas dlm entry uols dan hantarkan link uols diruangan komen post ini.

2.WAJIB Follow blog "nazatupperware"

3. WAJIB LIKE fbpage "i love tupperware"

4.Tag rakan uols sekurang-kurangnya 2 orang


Syaratnya:-

1.Sesiapa je asalkan ada alamat kt Malaysia ni =)

2.Tarikh Tutup 15 October 2014.

3.Hadiah surprise!!!!!! 

4.Pemenang akan dipilih random melalui cara "cabutan bertuah".

5.Pemenang akan diumumkan secepat mungkin setelah tamat giveaway ini.Insya'Allah


Good Luck uols!!


Tag

http://sweetlittlemom.blogspot.com/
http://kathyrbain.blogspot.com/

G.A Daisy Shawl by Tea&Coffee's Lover

Assalamualaikum



tarikh tutup 1/11/2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Assalamualaikum




Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)


TAG