Thursday, December 29, 2011

Giveaway dari MamaFaiz.COm

salam




tarikh tutup: 1/1/2012

:)

GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY



saya pilih kategori blog dan cerita yang pertama.

pengalaman anda membeli belah secara online baik pengalaman manis atau buruk.

saya memang susah nak beli barangan secara online. terutama membeli belah. tapi setakat ni dua kali saya beli barangan secara online.

handbag dan buku.

dan kedua2 penjual sangat mesra dan senang berurusan dengan diorang. barang pulak 2,3 hari dah sampai bila dah bayar. hehehehe..

alhamdulillah berpuas hati :)

jarang sangat saya berminat nak beli kat online terutama baju ke, shawl ke, sebab takot kena tipu, takot tak dapat ke, takot lain dari yang lain. haha tak berapa berani :)

tarikh tutup: 31/12/2011

jom ke sini

Tuesday, December 27, 2011

FIRST GIVEAWAY BY EZATEE AND AIN



blog ni khas untuk saya join GA dan contest ajeee~ nak baca kisah hidup saya, sila KLIK SINI

hadiah


3 Shawl By Qies Collections





2 Topup RM 5 Untuk 2 Pemenang From Nabila Medan




3 Edit Blog by : Ezatee , Ebell Lee Syasya ,
4 Header By by Ain , Memey
1 Doodle Freehair by DayanaAmerda

Monday, December 26, 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY



nak tag

noor liana
lynna vavavoom
iceq
mami uyun
pink ummi

tarikh tutup: 31/1/2012

:)

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM



sebab2 saya suka baca blog akak..

1) blog akak senang nak loading, tak banyak widget, penggunaan bahasa yang sopan dan mudah difahami, sejuk mata memandang, kiranya kalau masuk blog akak ni, tak la rasa tension ke apa. hehe..

2) akak langsung tak pernah berkira bab letak resepi kat blog. dan bercerita pasal masakan! best sangat! sama2 dapat ilmu pasal masakan yang akak kongsikan bersama pembaca. salah satu faktor yang buat akak dapat tarikh perhatian ramai blogger kerana kebanyakan blogger adalah perempuan! ;D

3) akak selalu update entry pasal kisah2 terkini kehidupan akak, pasal event nuffnang dan sebagainya yang membuatkan kitorang pembaca2 blog akak sentiasa menantikan entry dari akak :). saya selalu jadi silent reader je.. hehehehehe..

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM di taja oleh http://hazmanfadzil.com ,http://yanayassin.blogspot.com
dan http://www.ciklaili.com

tarikh tutup: 31/12/2011

jom join!!

First Giveaway by Dya

SALAM



tag

nana kimie
faiq roslan
lynna vavavoom
iceq

tarikh tutup: 30/12/2011

nama negeri : KEDAH


IfazCollection Giveaway





tag

ana mardia

tarikh tutup: 31/12/2011

YEAR END GA BY MAMA 2K



tag

faiq roslan
mamiuyun
noor liana

tarikh tutup: 31/12/2011

jom join!

END YEAR RANDOM GIVEAWAY

salam..





tarikh tutup: 30/12/2011

jom join!!


RAFHANAH'S YEAR END GIVEAWAY!

salam




tarikh tutup: sepanjang disember 2011

jom join!



1st GiveAway Little Dream's Life



tarikh tutup: 1/1/2012

jom join!! ;D

GiveAway by darkbatman.com

salam..



nak tag


tarikh tutup: 31/12/2011

kalau tau GA ni dari blog saya, letakkan saya sebagai refferal ye ;D

Back To School Giveaway



tarikh tutup: 31/12/2011

hadiah

Give Away

salam.


tarikh tutup: 15/1/2012

jom join!


Friday, December 23, 2011

First Giveaway by WM Erlysa, Athirah & Madee



tag

noor liana
faiq roslan
lynna vavavoom

slogan

saya menyertai giveaway ini kerana..

ingin menjadi salah seorang pemenang untuk giveaway kerana hadiahnya sangat2 lumayan ;D

tarikh tutup:

Contest Tittle Awesome



tag

faiq roslan
nana kimie
ana mardia

tarikh tutup: 30/12/2011


Hadiah

1.Header Transparent | Edit Full Blog (Washed Denim & Blogskin) | Welcome Note | Cursor Comel Beserta Tulisan Bergerak-Gerak. | Banner Comel .
2. Header Transparent | Welcome Note | Cursor Comel Beserta Tulisan Bergerak-2 | Banner | Classic Template.
3.Header Transparent | Cursor Comel Beserta Tulisan Bergerak-Gerak | Banner Comel | Classic Template.
4. Header Transparent | Banner Comel.
5.Header Transparent | Banner Comel .
6.Header Transparent
7.Header Transparent
8.Header Transparent
9.Header Transparent

Sponsor :

Header Transparent By Fatihah | Scha | Jiey'a | Ina | Ain |Khadijah
Edit Full Blog By Wanny .
Cursor Comel By Liyana .
Welcome Note By Aida
Banner By Scha | Farain
Classic Template By Khadijah

Thursday, December 22, 2011

Contest Blog Superb Queen Terbaek


salam

jom join contest ni!


saya nak pertaruhkan blog personal saya. blog personal lebih banyak saya titikberatkan mengenai design. blog contest ni tak pun.. heheheh


tag

faiq roslan
ana mardia




END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla



tag

noor liana
lynna vavavoom
mami uyun

hadiah memang lumayan sangat2!! sila joinnnnnnnn!

sponsor

Mega Giveaway By Cik Bunny



tarikh tutup: 31/1/2012

sponsor

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara


tag

faiq roslan
lynna vavavoom
noor liana

tarikh tutup: 8/1/2012

jom join! hadiah lumayannnnnnn :)

Wednesday, December 21, 2011

1st give away from farah!



gambar saya :

bukanlah seorang gadis yang suka bergaya kerana tidak mampu lagi untuk bergaya dengan duit sendiri, hehehh..

tag

nanakimie
mamiuyun

hadiah2 best!

Hadiah-Hadiahnya

Tempat Pertama:
  • Skirt Tajaan DAISYFASHIONSTORE for female/ t-shirt tajaan DAISYFASHIONSTORE for male
  • Topup rm10 celcom /maxis/ digi
  • Satin shawls sehelai for female / tee for male
  • love keychain
Tempat kedua:
  • tee Tajaan DAISYFASHIOSTORE female n male
  • shawls sehelai for female / tee for male
  • love keychain
Saguhati:
  • pada tempat ketiga, empat dan lima -love keychain


tarikh tutup: 31/1/2012

jom joinnn!!! terutama kepada yang suka bergaya tuuuuuuuuuuu.. hehe

Saturday, December 10, 2011

Giveaway By Triple F

salam..



tag

ana mardia
suzlin
noor liana

tarikh tutup: 24/12/2011

:)


GIVEAWAY : YAHOO CUTI SEKOLAH



tag
nana kimie
mami uyun
noor liana
shaizhar

tarikh tutup: 12/12/2011

:)

Friday, December 9, 2011

SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY



tarikh tutup: 15/12/2011

jom join!!

1st GA Happy Birthday Mas By MasDuraNisaQaseh



ucapan :

selamat hari lahir. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. semoga terus berjaya dalam dunia blog ini. ;D

tarikh tutup: 27/12/2011

tag

noor liana
faiq roslan
lynna

:)

Giveaway.. Siapa like dapat PENYU.. :)



tarikh tutup: 28/12/2011

GIVEWAY Lil'Qarmaa DARI CIK FA

salam



JOM LAYARI KE http://lil-qarmaa.blogspot.com/ untuk membeli belah!! ;D

tarikh tutup: 25/12/2011

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY


salam

tarikh tutup:4/1/2012


BIRTHDAY GIVEAWAY!!!!



* Giveaway nie dibuat semperna besday zai 6dec lepas.
*Syarat2:
*Jadi followers blog ZaiKuLiM dan juga
sponsor1:
*Dan hadiahnyer:


sponsor2:
*Dan hadiahnyer:

sponsor3:
Tupperware Promotion With The Lowest Price Ever!!
http://tupperwarefactory.blogspot.com
*Dan hadiahnyer:


tarikh tutup:31/12/2011

tag
faiq roslan
noor liana

1ST GIVEAWAY (END-YEAR) BY IZZAH

salam..



tag

noor liana
lynna vavavoom

jom join!

tarikh tutup; 30/12/2011

Giveaway Raflessia Collection.



tarikh tutup: 10/1/2012

:)

My 1st GA : Ole Ole Dari Bandung



tag

faiq roslan
ana mardia

tarikh tutup: 31/12/2011

:)

4th Anniversary..Doakan kami Bahagia



tarikh tutup: 15/12/2011

hadiah yang dicadangkan:

tali leher yang ekslusif!! ;D

1st Giveaway From China @ affafkusayang



tarikh tutup: 31/12/2o11

:)

Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff

salam



tag
lynna vavavoom
noor liana

tarikh tutup: 21/12/2011

jom join!! banyakkkkkkkk sangat hadiah menanti anda!! ;D

Cik Suzlin's FIRST Giveway!



hai cik suzlin!

saya suka makan. makanan yang paling saya suka makan adalah..


cuba teka apa?

DONUT BIG APPLE!! KEHKEH

semestinya tak de resepi sebab kat kedai aje ada jual. ;D

tarikh tutup: 12/01/2012

Tuesday, November 22, 2011