Monday, December 26, 2011

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM



sebab2 saya suka baca blog akak..

1) blog akak senang nak loading, tak banyak widget, penggunaan bahasa yang sopan dan mudah difahami, sejuk mata memandang, kiranya kalau masuk blog akak ni, tak la rasa tension ke apa. hehe..

2) akak langsung tak pernah berkira bab letak resepi kat blog. dan bercerita pasal masakan! best sangat! sama2 dapat ilmu pasal masakan yang akak kongsikan bersama pembaca. salah satu faktor yang buat akak dapat tarikh perhatian ramai blogger kerana kebanyakan blogger adalah perempuan! ;D

3) akak selalu update entry pasal kisah2 terkini kehidupan akak, pasal event nuffnang dan sebagainya yang membuatkan kitorang pembaca2 blog akak sentiasa menantikan entry dari akak :). saya selalu jadi silent reader je.. hehehehehe..

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM di taja oleh http://hazmanfadzil.com ,http://yanayassin.blogspot.com
dan http://www.ciklaili.com

tarikh tutup: 31/12/2011

jom join!!

1 comment:

kak ina kl said...

terima kasih sudi join..nantikan keputusannya yer