Thursday, February 9, 2012

What's Your Name Contest

salam..

join last minit ni! hihi thanks nisa sebab invite join contest ni XD



nama saya

NOOR FATIN

noor : cahaya
fatin : yang cantik menawan

maksud nama fatin tu saya rujuk pada buku nama2 bayi (lupa tajuk sebenar) yang mama beli masa mama mengandungkan saya. ada lagi buku tu tapi tak tau letak mana :)

yang bagi nama ni tentulah mama dan abah! ^__^ masa tu mama kata jarang sangat ada orang nama fatin :)

err masa darjah 5, dalam kelas kitorang ada 4 orang yang nama fatin. noor fatin,nur fatin, nurul fatin dan fatin athirah. dan kebetulan kami berempat semuanya duduk dekat2. saya dengan fatin athirah, nurul fatin dengan nur fatin. bila ada orang panggil fatin, kami berempat akan pandang. hik hik.

setakat ni saya dah jumpa dua orang namanya sama dengan nama saya ' NOOR FATIN'. pertama jumpa kat sg petani, budak satu kelas. NOOR FATIN BT MUKHTAR. kedua, kat unikl. NOOR FATIN BT ROSLAN

hehe..

saya suka sangat dengan nama saya ni. saya tak pernah lagi la nak tukar nama ke apa. saya memang selesa dengan nama ni..

nak tag

ana mardia
noor liana

tarikh tutup: sebelum 11/59 malam ni (9/2/2012) cepat2!! :P

hadiah :

1st prize winner
Felt craft keychain from Greennnpanda Craft
Topup from Mizzs Ninie

2nd prize winner
Felt craft keychain from Greennnpanda Craft
Topup from Nisa Greennnpanda

3rd prize winner
Felt craft keychain from Greennnpanda Craft

4 comments:

Nisa Greennnpanda said...

Salam n hye Fatin~!!!

name yg ckup glamour la tue.. smpi 4 org dlm klass ade name tue eh, hehe.. >_< mksud name pun best aje, I like, hihi~..

Thanks for joining & gud luck~!! ^_^

nanakimie said...

wee....kena buh nama sebenar eh nak join:)

p/s : bagusla da aktif balik,hehe...t atin mng adiah share2 ye ^-^

AkmaFaizal said...

Good Luck..nnt join ga ni plak ek

http://www.akmarwati.com/2012/02/giveaway-dari-akmarwaticom.html

shidasyakirin said...

jom join GA http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/02/shidasyakirin-giveaway.html