Wednesday, March 20, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!



SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

PARA SPONSOR*FOLLOW*
Aku Penghibur I Istiqamah I Iza Arina I Afie Qaisara I Puteri Insyirah I Amalina


LIKE PAGES











SENARAI HADIAH

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)



saya pilih hadiah :

peplum
dress

jom join ramai2!


7 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Husna Izzati said...

awk jom join GA
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
hadiah sgt menarik =)

Husna Izzati said...

awk.jom join
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)

Husna Izzati said...

awk.jom join
http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)