Sunday, October 12, 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Assalamualaikum




Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)


TAG


3 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

salam..terima kasih yer join...jangan lupa inform kawan2 yang ditagged tuh yer... :D

nana kimie said...

terima kasih dear tag :)

p/s : mesti la nana ingat cik fatin kita ni..heeee...eh ke da puan da^^

fadhil eda said...

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html