Thursday, December 11, 2014

Giveaway Time By Irsalina Lovely



Syarat:


1. Follow blog ini
2. Follow blog sponsor
-C. Violet   Rexylla  Nazmi  
3. Like page ini
Nazmi Fanpage


3. Copy banner ini dan backlinkkan ke sini
4. Klik Iklan Nuffnang * WAJIB
5. Tuliskan pengalaman anda tentang pengalaman berblogging
6. Copy link url blog anda di bahagian komen!



PENGALAMAN KETIKA BERBLOGGING

ish banyak pengalaman ni nak cite hahaha menceburkan diri dalam dunia blogging start 2009.. masa tu just suka suka. lepas tu mulai serius join nuffnang,, selalu review produk member, cite pasal artis la.. dan banyak pasal kehidupan la..

sebenarnya dunia blogging yang saya lalui manis2 belaka. pahit tu rasanya macam tak de yang buat saya terkenang kot. ahahah dan saya sangat suka join GA/ contest. dulu2 pernah jugak buat contest dan dahhh menang banyak hadiahhh.. macam2. duit cash, topup. barangan. huhu rezeki alhamdulillah..

lepas tu stop menulis blog bila start kerja. busy sikit. dan akhirnya terjebak dengan bisnes. jobanic serum. setahun dah. alhamdulillah. dan dengan blog jugak la aku makin dikenali sebagai penjual serum dan dah menjana pendapatan yang lumayan dengan blog ni.. hoho..

dan walaupun jarang menulis, insyaAllah saya tetap akan aktif dan saya sangat sayangkan dua2 blog saya ni ;)





Tarikh Tutup : 15/12/2014

2 comments:

Cik Balqis said...

Jmput join ye
Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

Nur Syuhaidah said...

Salam, goodluck :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-time-by-irsalina-lovely.html