Saturday, July 2, 2011

31-7 Birthday Giveaway



Okie, ni GA gabungan dengan beberapa orang blogger yang saya kenal dalam dunia blog ni... Yang istimewanya kami semua punya tarikh lahir yang sama. Hehehe... Jadi kami adalah kembar empat yang lahir pada tahun berbeza-beza. Erk! Camtu panggil kembar gak ke? Tak kisahlah! Janji sama tarikh! Macam kat bawah...

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Untuk GA ni, hadiah untuk 12 orang pemenang akan disumbangkan oleh keempat-empat blogger kat atas ni, dan 2 orang pemenang lagi hadiahnya akan disumbangkan oleh Jalut Norfanil.com. So, 14 pemenang akan dipilih. Kalau ada lagi yang nak menyumbang, boleh jugak~~~ :D Hadiah-hadiahnya akan diupdate di mana-mana blog blogger di atas nanti yeee...

Bagi yang berminat nak join, buat satu entri:
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni.
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dannnnnnn paste kat entri cik pulau yangINI. Paste kat sana je tau, sape yang paste kat sini, takkan disenaraikan.
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org dan tarikh tutup penyertaan adalah pada31 Julai 2011 jam 12.00 tengah malam. So, pe tunggu lagi~


HAPPY BIRTHDAY KEPADA KEEMPAT2 ORANG BLOGGER. MEMANG BEST LA DAPAT JUMPA BIRTHDAY YANG SAMA CUMA LAIN TAHUN AJE. HEHEHE SEMOGA KORANG BAHAGIA DAN TERUSKAN MENULIS BLOG OKAY!

mungkin anda berminat??








3 comments:

Nisa' Azman said...

tag fatin ye..

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Sunah Sakura said...

thanks join~ thanks untuk doanya jugak... :)

gadis melayu said...

terima kasih dan good luck..^_^