Monday, July 25, 2011

SALWAISMAIL.BLOGSPOT.COM GIVEAWAY



kenapa anda perlu memilih saya sebagai pemenang???


tempat pertama :

hadiah : 2 helai t-shirt padini + majalah gen-q dari pustaka nuriman

setakat ni, umur saya dah 22, saya belum pernah beli sehelai pun baju dari padini. tak penah ada. hehehe. saya selalu beli yang biasa2 je, kalau saya menang, saya anggap ni hadiah birthday saya sebab bulan 7 ni birthday saya. saya mesti rasa bertuah dapat 2 helai pulak tu baju padini! bukan senang. hehehe. dan majalah gen-q tu saya tak penah baca lagi. tak penah dengar pun. ni 1st time. kalau best, saya nak baca lagi dan lagi! :)

tempat kedua :

sehelai t-shirt padini.

pastinya saya mahu merasa lebih bergaya dengan menggayakan t-shirt padini. saya nak ambil gambar banyak masa pakai t-shirt ni. hehehe..

tempat ketiga :

kain baju kurung cotton

saya selesa pakai baju kurung cotton ni. memang sesuai dengan saya. kalau saya dapat, boleh la saya tempah untuk pakai di hari raya tahun ni. hehe mak saya pun tukang jahit. bestnya dapat hadiah baju kurung cotton dari seseorang ;D

tag

shaizhar
noor liana

tarikh tutup: 25.7.2011