Monday, November 10, 2014

Birthday Giveaway Embun Beauty House By Tengkubutang



Buat satu entri bertajuk : 
Birthday Giveaway Embun Beauty House 
By Tengkubutang
( Copy paste Banner diatas ke entri penyertaan korang..)

Syarat Wajib :
MESTI ada Facebook dan Blog

Follow Blog teman:
http://tengkubutang.blogspot.com/
Like Page Embun Beauty House..
(like terkini 660)

Like Page TeNgkuButang
(Like terkini 1494)

KOMEN "Al-Razi Terbaekk" di Gambar ----> INI
dan SHARE gambar tersebut secara PUBLIC di wall korang
(jangan skip langkah ini.. kami akan check satu persatu)

Follow TengkuButang Miaw & Embun Eiza untuk mudah mengetahui status Giveaway 
dan Pengumuman pemenang nanti..

Selepas dah settle semua syarat.. sila tinggalkan link penyertaan korang di ruangan komen entri ini.. kat tempat lain teman tak terima yea.. apa-apa pun.. Pemenang boleh jadi siapa2 aje tau sebab ia dipilih menggunakan random.org.. so.. apasalahnya mencuba.. ye tak.. kot rezeki korang lak kali ni.. Aamiinn..

Giveaway ini akan berlansung selama seminggu.. bermula pada 7/11/2014 sehingga 14/11/2014 jam 11.59 mlm.. (Jumaat).. (boleh join dah.. saja post sehari awal)

Berikut adalah senarai hadiah yang akan dimenangi oleh korang semua.. heee.. untunglah rezeki sape dapat kan.. Cuba je.. syarat pun tak susah mana.. heee..

Hadiah tempat Pertama :
Coklat Ferrero (16 biji)
|
|
|
V
Hadiah tempat Kedua
Tudung Bawal Ruffle

|
|
|
V
Hadiah tempat Ketiga
Alpha Arbutin Soap
Selamat mencuba yea semua.. teman hanya menunaikan amanah yang diberikan oleh Owner Embun Beauty House je.. jom kita sama-sama support beliau.. join yea.. jangan tak join.. heeee...

3 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

Birt GA Embun Beauty (12.11)
Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-embun-beauty-house-by.html