Monday, November 10, 2014

Channel Set Perfume Giveaway by Melangkau Garisan



memandangkan MG sibuk sikit anda tak dapat nak layan korang macam biasa
haha..
mcm lah layan sgt kan ..huhu
so, MG nak buat 2nd Giveaway MG
1 set miniture perfume CHANNEL  gred 5A akan  diberikan kepada pemenang yg paling bertuah
korang just perlu ikot syarat MG yg senang ni :

1. Copy gambar then backlink kan ke entri ni
2. Follow blog ekinrazallibisnes
4. Tinggalkan link korang kat ruangan komen 

easy measy kan?
so? jom join 
**1 botol MG dah guna n 1 botol tumpah so, ada 3 botol untuk korang

dan 20 orang peserta bertuah akan mendapat variety shawls!!
shawl ni random ye colors n size semua
ada yg akan dapat bawal , shawl biasa, wide shawl, butterfly shawl
giveaway shawls ni adalah permulaan untuk bisnes jualan pakain brand #denhanda

so, jom jom support GA MG and tag kawan kawan blogger yang lain juga tau

giveaway sampai 11.11.2014
enjoice! :)

nak tag

http://nanakimie.blogspot.com

3 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck!

Singgah dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)
http://www.azhafizah.com/2014/11/contest-channel-set-perfume-giveaway-by-melangkaugarisan.html

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GA by mamanizacom (10 Nov)
GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)
Channel Set Perfume
GA cuti sekolah by JiwaRosak (11 Nov)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...