Friday, April 22, 2011

Ariana's story 1st GA

salam


hai kawan2. ni ada satu GA yang baru yang menawarkan hadiah yang best tau! jom tengokkk



banner contest


syarat2nya mudah la sgt2..


1-Letak atau copy paste je gambar kat atas pada entri korang.
(Tak wajib kat sidebar pun.)

2-Buat satu entri yang paling simple tentang "Ariana's story 1st GA".

3-Tak perlu tag kawan, tapi terimakasih banyak kalau sudi tolong tag juga..:)

4-Dah siap tu, sila tinggal kan link korang kat ruangan komen di entri ini, ok.

nak tau apa hadiah yang anda akan dapat??


klu :



lebih kurang macam ni la. bukan la semua ni haa. ekekee. bertemakan english style.

so sapa2 yang nak memiliki barangan yang bertemakan english style, cepat2 la join GA ni tak rugi! dapat tambah kenalan, dapat tambah follower. betol x???

aku nak tag.

myshaizhar
nabila medan
faiq roslan


join la tau!!

err. lupa pulakk. 5 hadiah disediakan. so sapa2 ja boleh menang!! hehehe.

jom2!

tarikh tutup: 9/5/2011

klik SINI untuk join!!

1 comment:

ariana's said...

Terimakasih sudi join..Good luck ye:)