Thursday, April 7, 2011

SIZUKA's First GiveAway :)

salam

jom join GA ni. GA dari kawan saya. keh3

hadiah dari NZ okay! best kan? haa..

review tentang blog sizuka..

mari kenal siapa sebenarnya penganjur contest ni:




namanya izzati. dilahirkan pada 3 disember 1989. asal pahang. sedang menuntut di university of auckland, new zealand! seorang yang gila kamera!

mempunyai follower sebanyak 392 orang. setakat ini.

start menulis entry pada 20 julai 2008.

tajuk entry pertama beliau : i mish them!

start aktif menulis blog pada tahun 2010.

pernah mendesign header blog asada



dan juga design header kawan



cantik bukan? hik hik

gambar beliau pada tahun 1992.


cutenya. kehkehkeh menang tempat ketiga pulak tu dalam contest childhood!

apa yang saya suka tentang blog ni :

-layout pink!! i love pink! oh sizuka! geram tgk layout pink awak nih! kekeke. suka2!

-semestinya sizuka seorg yang tidak sombong dan kerap kali datang komen setiap post di blog saya terutama yg baru! cayalah. thanks!

-dia tidak menggunakan bahasa euwww. atau mat rempit. contohnya lew, kew. semuanya bahasa adalah sangat mudah difahami!

-selalu menceritakan keadaan di NZ sehinggakan saya merasakan apa yang beliau rasa. terutama meluncur pasir tu! ekeke.

- gambar yang besar2 tu semuanya cantik2! dan jelas untuk dilihat!

-post2 dia tidak melalut dan semuanya ada info yang tersendiri.

-layout yang kemas simple dan senang loading walaupun internet slow!

-tidak menggunakan banyak sangat widget

- disenangi blogger2 yang lain. keh3

apa yang tak perlu ada dalam blog ni?


-err apa ek? rasanya semua dah ada dan tepat la untuk blogger2 yang lain. ekeke. ok sangat dah tu. tak de apa yang tak ok dan yang perlu dibuang!


macam inikah review blog? 1st time ni buat review blog org. tak penah lagi. betol la kan? err..err..

saya suka baca blog sizuka world life kerana..

gaya penulisan yang mantap dan isi yang mudah difahami dan warna background yang lembut dan tuan blog yang comel!


ekekeke..

ikhlas dari hati nih sizuka!


tarikh tutup: 15/4/2011

sapa2 yang nak miliki hadiah dari NZ, sila join GA ni. silalah! nak ke NZ blum tentu lagi. entah bila. 5 tahun lagi ke, 10 tahun lagi ke, hehe. lambat lagi..

sizuka, pinjam ketam yang dok lambai2 tu. keh3

klik SINI untuk join!

1 comment:

sizuka[Izzati] said...

hihihii.comel je review dia.kehkeh.thanks for joining!