Wednesday, April 27, 2011

DRESS CINTA 1ST GIVEAWAY

salam

jom join GA ni!

banner GA

jom kita jelajah blog bundle dress cinta ni! jom jom



kepada pencinta2 bundle sekalian, ada satu blogshop yang korang boleh terjah untuk melihat pakaian2 yang cantik gila la!! kalau korang tengok dress2 dalam blog ni, konfirm korang jatuh hati dan jatuh cinta la..

bayangkanlah, melangkah je masuk ke blog ni.. haaa. header ada gambar hatiiiiiiiiii. peh, jatuh cinta. terus teringat kat cinta hati kat rumah, kui3

miliki dress cantik berkualiti pada harga yang berbaloi..haaa. korang yang perempuan ni mesti suka pakai dress kan?? mesti nak cari yang berkualiti dan berbaloi-baloi kan?


jom kita tengok pakaian2 yang dijual!


harga : RM12 jeeeeeeeeeee!!

tapi sayangnya sudah dijual! kehkeh ada orang lain dah cop dahh. haa korang lambatt.

ok2. meh tengok yang lain pulak..

harga cuma RM15!!

jangan risau, ini masih belum dijual lagi. okay, cepat2 la grab ye!


harga : RM23 ja!

available lagi!


RM18 pulakk! cun gila. sexy woo. heheheh available jugak!


RM18!! haa. yang ni pun tak da orang beli lagi.. mungkinkah akan jadi milik korang??


yang ni RM17 ja.. tapii, dah dijual! haha yeah. kesian korang, terliur je la dapat tengok gambar je.. haha

RM16 je! mungkinkah korang yang akan memilikinya??

eh lupa, dah sold la! kah3


yang ni rm20! jangan risau, yang ni available lagi!

dannnnnnn..


banyak lagiiiiiiiiiiiiiii. mana boleh tunjuk semua kat sini. tak surprise la. wakaka..

apa kata korang pergi sendiri je kat blog bundle dress cinta tu?? kat sana banyak lagi pilihan yang ada! hoyeh!

nak order senang ja..

isi ja form ni. konfirm betol2 kalau korang nak balik. jangan main isi2 ja lepas tu melenyapkan diri seketika. haha.

lepas tu tunggu ja pengesahan dari pihak bundle dress cinta!

pantun :


pergi pekan rabu ramai-ramai
yang pakai baju kebaya rasa malu
mai mai la hangpa mai..
terjah blog ni bertalu-talu

air tebu sedap rasanya
adik pulak dok makan ais pop
dress cinta punya baju lawa gila!
harga murah, tip top dan meletop!


hehehe. sekian persembahan dari saya. keh3

nak tag 5 blogger

cucu cik embun
ana mardia
fatyhah
padie eyla
nabila medan

tag 5 rakan facebook
anis nabila
lynna vavavoom
sadeline vateria
elya saffira
mira

tarikh tutup: 3/5/2011

klik SINI untuk join!

1 comment:

Najwa Fizz said...

nice entry! good luck dear..
petang karang najwa update winner list yer...:)