Monday, April 25, 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET

salam

jom join!

banner contest


1) korang letak banner aku tu..link kan entry ini ke banner tu..(nanti orang tak tahu plak syarat syarat contest nie..)dan letakkan jugak di sidebar korang..(tak letak pun takpe)

2) nak follow blog aku pun boleh..dan tak nak follow pun takpe..takde paksaan..

3) tajuk entry tue "Contest candid dari blog SUEMUNCET"..


4) aku nak korang letak gambar "candid"..if takde gambar candid boleh la letak gambar yang korang rasa "photogenik" dekat entry korang..letak gambar yang PALING KREATIF..dan buat aku tertarik dengan gambar korang tu..takyah letak gambar cun cun pun takpe..kata pun candid kan..cerita sikit disebalik gambar tu..

5) tagged dekat 5 orang kawan korang yang ada blog..PASTI KAN ORANG YANG KORANG TAGGED TU TAHU.. *kenapa 5?? sebab saja nak seksa korang..haha!

6) buat tagline "Saya follow blog SUEMUNCET kerana ....." tak kisah berapa panjang..nak buat karangan pun boleh..ngeee...


pertaruhkan gambar ni :
makan2.. candid! fotogenik kot sebab ada org kata nampak kurus =p

saya follow blog suemuncet kerana..

sebab utama sebab nak masuk contest! hehe selain tu nak tambah kenalan blog dan berkenalan2 dengan cik sue. boleh beramah mesra dan dapat info terkini dari cik sue! :)

tag

faiq roslan
lynna
padie eyla
noor liana
cucu cik embun

tarikh tutup: 21/5/2011

klik SINI untuk join!

2 comments:

sueMUNCET said...

amboi..sedapnya makan...

thanks join contest nie..
btw,goodluck okey!

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p