Sunday, May 1, 2011

TEKA TEKI : APA YANG AKU TULIS TU??

salam..


( STICKY POST SEHINGGA 1 MEI 2011)

teka teki suka-suka. of coz la dari aku sendiri. keh3. nak join tak? jom3...

ni jugak banner contest..


syarat penyertaan :

- boleh follow blog aku ni dan blog personal aku. nak tak nak, terpulang :)
- nak buat entry atau tidak, terpulang. :) nak bagi jawapan kat kotak komen saja pun tak apa. hehe


cuma perlu teka :

apa aku tulis kat pantai tu?? aku dah kaburkan. nama pun kena teka kan? hehe..

klu : berkaitan perasaan

jawapan sila tulis di kotak komen di sini. please. jangan tulis kat entry anda (kalau anda buat entry). tak nak ada orang lain tiru2 ke apa ke. tak nak ye. hoho.

nak tanya jugak..

1) korang nak guna konsep lucky draw atau sapa cepat dia dapat untuk teka teki kali ni?
* kalau lucky draw, aku akan pilih jawapan2 yang tepat dan pilih pemenang utama guna random.org.
* kalau sapa cepat dia dapat, aku akan pilih sapa yang mula2 jawab dengan tepat sebagai pemenang.

sapa2 pun boleh menang ye! keh3..

cara menghantar :

komen ja kat kotak komen kat entry ni.

nama :
link blog : (samaada link blog anda atau link entry yang anda buat)
jawapan : (apa yang aku tulis tu??)
konsep pemilihan pemenang : (lucky draw atau sapa cepat dia dapat)

hadiah :

pemenang utama : *topup RM5 dan review blog di blog personal aku.
kedua dan ketiga : review blog di blog personal aku.


*topup RM5 hanya permulaan. kalau sambutan menggalakkan, boleh naik sehingga RM10 atau lebih. keh3

tarikh tutup: 1/5/2011

penyertaan takkan terbatal walau ada sorang je masuk ye. tak kisah berapa ramai pun. :)

*segala komen aku takkan approve kecuali pertanyaan saja, jawapan aku simpan senyap2 dalam ni. keh3 :)

16 comments:

Nana said...

nana

http://nanamrul-contest.blogspot.com/
nak teka fatin love faiq

siapa cepat dia dapat

deqlis said...

deqlis join...
thanks menjemput..

deqlis try jawab ya..

"I LOVE YOU"

http://deqlis-contest.blogspot.com

cadangan:hadiah kpd
konsep siapa cepat dia dapat pun kasik 1...dan satu lagi yg jawab betui klu ramai buat lucky draw utk mereka2x nie kecuali yg menang siapa cepat tue..:-)

ok gud luck to me..heh:0)

Zanna Orked said...

Salam. Terlalu kabur lah. Plus saya tak reti nak teka and agak-agak. ): Take time untuk join. Thanks invite. (: Much appreciate.

Farhana Jafri said...

nama : farhana jafri

link blog : ANASAURUS

jawapan : fatin love you.

konsep : spe cepat dy dpat lg fair :)

p/s : jwpan men hntam je tu.. he3

Cute MuM said...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-aku-tulis-tu.html

jwpn: Fatin sayang kamu

konsep: lucky draw

haiza aryani ilyas said...

saya join.. :)

link blog : http://sakuraryani.blogspot.com

jawapan : fatin love faiq

konsep : lucky draw

aNiM said...

nama: aNiM

link entri : http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-aku-tulis-tu.html

jawapan: fatin love faiq

konsep pemilihan pemenang: lucky draw :)

tq fatin :)

♥CHaRa♥ said...

salam...

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-aku-tulis-tu.html

jawapan; "hanya kau yang ku rindui"

hentam je lah.hihi

eb ezrin2 said...

nama: eB ezrin
link:
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-aku-tulis-tu.html
jawapan: fatin sayang kamu
;p

cempakakuning said...

Id follower-cempaka kuning

CK nak cuba teka-> fatin love faiq

http://cempakakuningku.blogspot.com/

Adyshariz said...

akak join dik

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-aku-tulis-tu.html

tq

" Ayu "on air........ said...

Ok ayu join...

ni link blog ayu : http//arzieshaaqua.blogspot.com

jawapan : mama sayang ady dan ayah...(xtau panggilan akak pggl kat hubby akak n bahasakan kpd adyshariz..huhu)

nanakimie said...

join:)

id:nanakimie

jawapan: FATIN LOVE FAIQ

http://nanakimie.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-fatin-tulis-tu.html

pilih: lucky draw:)

Nisa' Azman said...

salam.. join ye..

mm.. answer: "Faiq, I miss you!"

hehe..

ID: Nisa' Azman ^_^

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/teka-teki-apa-yang-aku-tulis-tu.html

saya teka : Fatin Love Faiq

cik teynteyn said...

hi sis , cuba nak masok..

esok sempat kan ??? hehehe