Monday, May 2, 2011

PEMENANG CONTEST TEKA TEKI : APA YANG AKU TULIS TU?? ADALAH..

salam


post kali ni saya akan bagitau jawapan kepada teka teki tersebut dan pemenang2nya :

jawapan : FATIN LOVE FAIQ.


mari kita lihat siapa yang dapat jawab!

1) nana mrul
2) haiza aryani
3) anim
4) cempaka kuning
5) nana kimie
6) fadzillah kamaruddin..


pemenang siapa cepat dia dapat adalah :


1) nana mrul - akan dapat topup RM5.

2) haiza aryani - akan saya review blog dia kat blog personal. nanti saya inform bila saya dah buat :)


pemenang random org.

antara

1) anim
2) cempaka kuning
3) nana kimie
4) fadzillah kamarudin



pemenangnya adalah...

4) fadzillah kamarudin

*saya guna random org, saya tak print screen ya. hehe saya tekan sekali je, terus dapat num 4.

- akan menerima topup RM5.

pemenang kedua :

2) cempaka kuning

- akan saya review blog beliau di blog personal saya. hehe


kepada nana mrul dan fadzillah kamarudin, sila emelkan nama dan num fon anda di

fatin_uniklmsi@yahoo.com

insyallah, esok saya akan topup. kalau tak, dalam minggu ni jugak. hehe kat sini ada penjual ikan datang bawak topup. dia boleh topup. mintak2 la ada esok :)

kepada haiza aryani dan cempaka kuning, nantikan review dari saya ye. nanti saya bagi link bila saya dah buat review :)


TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MEMERIAHKAN CONTEST NI. MAAF, HADIAH TAK SEBERAPA. BUAT PUN SUKA2 JA. SIMPLE CONTEST. KALAU ADA REZEKI, SAYA BUAT LAGI. THANX!! :)

3 comments:

haiza aryani ilyas said...

wah xsangka, betul jawapn saya.. :)

alhamdulillah menang.. terima kasih fatin.. :)

Nana said...

heheh xsangka plak betol
ok nnati sy email kan no tipon
tq

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...
saya dah email details...
thanks ya...