Sunday, May 1, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama

salam

jom join GA ni..



banner GA

kisah birthday :

yang paling best masa form 1 la.. hehehe seronok sangat2. buat kat rumah. siap ada kek. masa tu saya pakai baju warna pink. kurus lagi :P yang best ramai kawan2 kelas datang. memang tak sangka sangat. dengan budak2 lelakinyaa. haha malu2 pulak tu. ngeh3. sampai licin kek tuu. hehehe memang best la.. lepas tu jarang dah sambut birthday. mama selalu beli kek dan makan kami anak beranak je. itu je :)

tarikh tutup: 15/5/2011

klik SINI untuk join!

2 comments:

miss nadya said...

assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

miss nadya said...

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)