Friday, May 6, 2011

Shawl Random Giveaway dari Moe Closet!

salam..

jom join GA ni! jom2! hehehe


ni banner GA

sebelum tuu, jom kita kenali dulu siapa moe closet ni nak??? hehhe tak kenal maka tak cinta okay :P

diorang menjalankan business menjual pakaian antaranya baju tidur, baju couple,cardigan,shawl dan sebagainya.

meh kita tengok yang terhangat!!


HARGANYA CUMA RM35!!


HARGANYA CUMA RM35!! yang bestnya orang besar2 macam aku pun muat!! pehh. best tuuu..


RM35!



ada lagi beberapa warna. sila tengok sendiri ye. surprise sikit :P

BAJU TIDUR


RM30 je!


RM30 je!


RM30 je!


RM30 je!

dan banyak lagi pilihannnnnnnn.anda boleh lihat sendiri di blog beliau ye! ngeh3

NAK ORDER???



itu antara produk yang terlaris dan terhangat yeee!! hehehehe jom2, singgah blog beliauuu

meh sini meh


aku nak tag

faiq roslan
ana mardia

tarikh tutup: belum diketahui

kalau ada rezeki, nak gak shawl dengan inner tu. heheheh. amin.

klik SINI untuk join!

2 comments:

ain dzaya said...

mournimm, bw di sini!!
gud luck taw!!

Halusinasi said...

terima kasih kerana join GA dari Moe Closet^^
Blogwalking sambil meninggalkan tapak di sini^^