Sunday, May 22, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh

salam..

jom join GA ni!!


Syarat penyertaan
1. Add as a friend Zeera Boutiquee di Facebook. (sebab diorang penaja. Kalau dah jadi friendlist tak payah add dah)
2. Sila buat satu entri mengenai giveaway ni dan tampal banner ni dalam entri tersebut. (Nak copy paste entri ni pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
3. Jangan lupa link kan sekali banner tu ke belog Nemomimosh.
4. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang pasal uols tag diorang.
5. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen dan penuhi maklumat yang diperlukan :
Nama kat Facebook : ________________(senang nak check uols dah add Zeera Boutiquee ke belum)
Link : ____________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)



Antara giveaway yang nak di beri. Kalau bertuah boleh pilih SATU sahaja. SATU je tau. Bankrap kang kalau nak bagi semua. Haha



KALAU SAYA MENANG SAYA NAK HADIAH NUMBER 7!!

tarikh tutup: 31/5/2011

nak tag

faiq roslan
ana mardia
fatyhah

klik SINI untuk join!!

1 comment:

cik Nemo said...

Thank you sebab join GA kite tau..:)

Good luck ye!