Thursday, March 24, 2011

CIK EPAL CONTEST

salam

jom join contest cik epal! black dan white picture! yeah

banner contest


pertaruhkan gambar ni:

cik epal kata boleh letak apa2 gambar pun, asalkan black and white. so sebab hadiah dia semua menternak lemak, aku nak letak gambar aku menternak lemak kat big apple dengan buah hati. memang menternak sungguh la kan, makan tak pandang orang sebelah. nikmat kot big apple tuu. auw auw~ hik hik.. :P :P


saya membaca blog cik epal kerana bermacam2 informasi yang berguna, selain itu gambar yang cantik2 dan besar2. saya suka tengok style2 terbaru yang cik epal gayakan, cerita tentang artis2 yang date dengan cik epal, gambar makanan yang menyelerakan, cerita terbaru cik epal dan macam2 la~ hehe..

tak kreatif sangat :P :P

tag

myshaizhar
cute mum

tarikh tutup:

belum diketahui

klik SINI untuk join!!

1 comment:

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)