Monday, March 14, 2011

CONTEST KOLEKSI BARANGAN PERIBADI

salam

mari ramai2 join contest ni! koleksi barangan peribadi!
banner contest

syarat2:


pertaruhkan gambar ni:
semuanya milik saya seorang! kebanyakan dibeli dengan duit sendiri. pertama, beg tangan. jarang beli beg tangan. tu yang tak banyak. sebab kalau pakai, nak pakai lama2. hehe kedua, novel. ada 5 buah novel kegemaran. lain2 semua entah hilang ke mana. yang 5 tu masih disimpan. ketiga, tudung hijab. suka sangat2! kalau beli, mesti lebih dari dua. haha jadi berlambak2 dah. macam2 warna dan pattern. keempat., keychain. nampak x? yang kecik2 depan sekali. hehe suka sangat kumpul keychain dan banyak keychain yang ada nama 'fatin'. keenam, handphone. setakat ni ada 4 koleksi hp. yang dua dah tak pakai. dan last sekali, di atas riba saya, teddy bear!! waa. suka sangat dengan teddy bear. tak boleh tido kalau tak peluk teddy bear. hik hik semua koleksi barang peribadi saya :)

tag:

semua follower dan pembaca yang singgah blog ni!! join yukk! hehe

tarikh tutup:

20/3/2011 <--- dilanjutkan

klik SINI untuk join!!

3 comments:

saperakue said...

huhuhu mcm best je contest nie.. lama da x join kontest segala mcm nie

Onitsuka_hana said...

saperakue :join jgan x join.
fatin : tq join.menarik...

LittLeMyRsHMaLLoW said...

tahniah awak ! !
=)