Wednesday, March 16, 2011

GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR BIRTHDAY GIVEAWAY

salam

nak join birthday giveaway gadis kampung separa bandar!

banner contest


ceritakan serba sedikit yang anda tahu tentang gadis kampung separa bandar!

Nama beliau Wan Nur Hanis Bt Azman. Beliau mempunyai 5 orang adik, 4 orang lelaki dan seorang perempuan. Merupakan seorang kakak yang penyayang. Paling takot dan geli dengan katak dan kucing!

Pelajar USM Penang. Dilahirkan pada 27 Mac 1988. Dibesarkan di kampung bersama tok dan tok wan di Yan Kedah sehingga berusia 13 tahun. Kemudian kembali menetap bersama keluarga di family.

Beliau kehilangan tok wan yang tersayang pada 15 mei 2009. satu kehilangan yang sangat terasa pada beliau. al-fatihah untuk Haji Ahmad Bin Othman.

Pernah melalui saat2 getir apabila kehilangan kekasih hati. Sejak itu, beliau sering meluahkan perasaannya di dalam blog. Beliau masih menyimpan spongebob yang dihadiahkan untuk beliau dan sering menjadi peneman!

Terlalu gemar makan tomyam! Suka tersenyum sehinggakan orang menggelarkannya kakak maneh! hehe pernah membuat contest 'senyuman maneh' dan aku pernah join tapi tak de rezeki nak menang, mungkin sebab aku tak maneh kot macam beliau. beliau sangat maneh! hehe

Kebanyakan memanggilnya Anis dan di blog beliau dikenali dengan nama GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR!

Tak pandai pakai kain batik.. betol ke? err..err ianya ditulis pada entry beliau sekitar tahun 2008. hehe tapi sekarang mesti dah pandai kan :P :P :P

Sangat suka membaca sehingga membeliau mampu menghabiskan novel yang tebal dalam masa sehari sehingga lupa akan aktiviti di sekelilingnya. wow! :P

Start menulis entry pada 23 oktober 2008!

Seringkali tersalah sebut perkataan sehingga menjadi bahan gelak dari kawan2nya contoh : subsidi = susbidi, komodo = anacomodo dan hammer=hamster.

Tak suka dengar orang berleter. agak2 GKSB ni kuat berleter tak? hehe



gambar bercuti di pantai kerachut bersama hampir 50 orang kawan pada hujung tahun 2008.

GKSB juga seorang yang pemalu tetapi peramah! hehe Beliau cepat sayangkan orang dan senang untuk bencikan orang. Beliau jugak suka berkawan dan mempunyai ramai kawan!

Orang pertama yang follow blog beliau ini adalah Batrish.

Beliau akan marah bila,
Ada orang tipu beliau.
Kena tuduh buat benda yang beliau tak pernah buat.
Bila orang masuk bilik beliau tanpa kebenaran
Dipaksa buat sesuatu yang beliau tak suka
Bising waktu beliau nak tidur
Telefon beliau tengah2 malam waktu beliau dah tidur

GKSB jugak bukan seorang yang pemarah tetapi kalau sekali dia marah, memang dasyat. hik hik

TRADEMARK FAMILY GKSB
INAI DI JARI KELINGKING

Warna kesukaan GKSB ialah

PURPLE, PINK, BIRU, MERAH


rupanya beliau dah lama kenal dengan hans ni. salah seorang blogger yang femes jugak. 1st time aku tengok gambar ni, wow! hans ni. betol pulak tu.. agaga.. Beliau berjumpa ketika reunion budak kelas PGM 04/05 Teknik Kangar.

memanggil ibu beliau dengan panggilan umi dan ayah beliau dengan panggilan walid.
nama walid beliau adalah Encik Azman B Hj Ahmad


gambar keluarga beliau pada hari raya tahun 2009.

GKSB jugak tak suka makan ikan keli~ waa. GKSB, rugi okay! ikan keli sedap!! hehe

Beliau pernah kemalangan semasa menuruni bukit di roundbout USM pada 27/1/2010


siapakah si budak comel ini?

mestilah GKSB!!!!!!!!!!!! hehe

GKSB pernah kena ragut pada 23/6/2010..

kehilangan arwah tok pada 31/7/2010.. al-fatihah kepada sirun@saharah bt othman

pernah menganjurkan satu contest pada 31/8/2010 dan tarikh tutup nya 10/10/10..


pemenang contest senyuman maneh..

yang paling terbaruu!!


dan sayangnya, aku anak kedah yang sedang berada di perantauan. kalau tak, boleh pi!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. GKSB, tunggu cheq balik kedah naa. nak pi jugak. tapi lain gathering la. bukan yang ni. sob sob

siap masuk paper lagi youuu~~ auw.. hehe

weee..

itu serba sedikit yang aku tau pasal GKSB. yang dia tulis dalam blog la. yang dia tak tulis memang aku xtau la. kehkeh apa2 pun boleh tanya beliau sendiri ye! hehe..

nak update pasal blog beliau pulak

follower terkini : 1768

entry tahun 2008 : 32
entry tahun 2009 : 232
entry tahun 2010 : 349
entry tahun 2011 (sehingga kini) : 180


ada 4 kategori blog list dalam blog beliau

dah2. cukup la korang kenal sapa GKSB ni. kui kui..

tarikh tutup : 31/3/2011

klik SINI untuk join!!

selamat berkenalan dengan GKSB!! (GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR!)

5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah thanks join gud luck bebeh

=)

Farhan Zulhusmi said...

tahniah.....:-)
gpd luck......keep it up....

nora amila ghazali said...

woooooowwwwwww dasyyat!!! patutla!!! =)

Muslimah Optimis said...

salam.. tahniah menang entry pilihan GKSB.. memang terbik la.. kalo tak menang xtau la..ihihi.. tu sebab menang tu..hhihi..tahniah

HARAM TENGOK AKADEMI FANTASIA

NOOR FATIN said...

alhamdulillah, sungguh tak sangka. hehe thanks!!