Monday, February 28, 2011

WELCOME FRIENDS GIVEAWAY

salam

giveaway lagiiiiii. dari sabah! hehe



Hadiah untuk giveaway kali adalah:


Pertama:
T-shirt Sabah + Sabah Tea



Kedua:
Kerongsang Kristal + Sabah Tea




Ketiga:
Sompoton Keychain + Sabah Tea




tak pernah lagi pergi sabah. tapi ada la barang2 yang dibeli dari sabah oleh abah dan buah hati. hoho insyallah teringin sangat nak melawat tempat orang ni. kalau ada rezeki nak sangat pergi... hehe

tarikh tutup:

28/2/2011

klik SINI untuk join!!

Sunday, February 27, 2011

GIVEAWAY MY BORNDAY

salam


GA lagi!! yeah

banner contest

teka tahun ni saya akan melangkah ke usia yang keberapa?

saya teka: 31 tahun

jom joinnnnnnnnn

tarikh tutup: 4/3/2011

klik SINI tau!!

CONTEST SPLASHY MOMENT BY FIQKBE

salam

splashy moment! yeah!


banner contest..

pertaruhkan gambar ni:



nak tag:

cucu cik embun

tarikh tutup: 10/3/2011

jom ler join!

klik SINI

TOPUP GIVEAWAY OLEH WOWBERITA.COM

salam

giveaway dari wowberita.com

banner contest


ada beberapa syarat kena selesaikan.. hehe

asal : kedah

3 entry paling menarik dalam blog saya. blog peribadi okay!!




owner wowberita.com kena baca jugak tau.. hik3!

kalau dapat topup rm3, saya akan..

sms dgn faiq sampai jari lebam dan keypad tercabut!! hoyeh!

tarikh tutup: 28/2/2011

tag:

cucu cik embun

klik SINI untuk joinn!

CONTEST BESDAY KAD UNTUK SAFIYYA

salam


contest besday kad untuk safiyya


banner contest

cipta satu kad untuk safiyya. alalala comelnya dia!!

ni kad rekaan saya untuk dia. harap dia suka la ye :)


tarikh tutup: 28/2/2011

jom la joinnnnnn. korang mesti pandai design kan. hik3

klik SINI ye

FEBRUARY GIVEAWAY FROM ARDILLA & AIMI

salam

join giveaway dari ardilla dan sis aimi

banner contest

cerita sedikit tentang diri


nama saya noor fatin. saya asal dari kulim kedah tetapi menetap di kemaman terengganu. saya baru je menamatkan pengajian dalam bidang diploma mechanical design and development di unikl malaysian spanish institute kulim. dan sekarang dalam proses mencari kerja. saya gemar menulis blog dan melayari internet. selain itu, saya gemar jugak join giveaway dan contest. saya gemar berkawan dan saya dapat ramai kawan sejak aktif dalam dunia blog ni. blog adalah jiwa saya. :)

nak tag:

faiq roslan
fatyhah
padie eyla

tarikh tutup: 28/2/2011

klik SINI untuk joinnnn

MY BIRTHDAY GIVEAWAY

salam

jom join ga ni. hehe


tarikh tutup: 28/2/2011

klik SINI je untuk joinnnnnn

CIK AZIE LUCKY FOLLOWER

salam

giveaway dari norzie handcraft dan inspirasi azie


hadiah2:

5 orang lucky follower yang di pilih secara random akan menerima:
1 freeze magnet + 1 keychain dari melaka.








jom join ramai2. mana tau ada tuahh. hehehe

tarikh tutup: 23/3/2011

klik la SINI untuk joinnnnnnnn

Saturday, February 26, 2011

DOODAL'S DIALOGUE CONTEST

salam


contest dari doodal's.


cuma kena isi dialog je. berdasarkan gambar yang dia berikan.

ni hasil2 aku. maaf tak kreatif pun =,=

gambar 1

gambar 2


gambar 3


jom ler join ramai2. mesti idea korang lagi best dari idea aku kan? hik hik!!

aku nak tag:

faiq roslan
fatyhah
cucu cik embun
noor liana

koranggggggg. buat cepat2 entry nih okay? hik hik

hadiah memang mantop gila ar. pegi tengok sendiri. heeh

tarikh tutup: 28/2/2011

klik SINI untuk join!!

CONTEST : KISAH PELAUT TERLAMPAU PILIHAN

salam


contest kisah pelaut terlampau pilihan!!

banner contest!

nak kenal pelaut terlampau tu?? kehkehkeh tunggu di akhir rancangan okay.

wahai mie, aku memilih entry ini.


kerana...

pertama kali aku teruja tengok keunikan kapal-kapal tuu! fuyooooooooo. bestnyaaa!! kapal2 tu diberi nama kapal seri ayu! memang ayu sungguh la. kui kui kui. macam dalam kapal titanic pun ada. lepas tu nampak pulak kfc dalam kabin mie ni. perh, terliur pulak. lepas tuu tengok wajah2 ahli keluarga beliau yang datang melawat persekitaran kapal tu. semua tersenyum riang. betapa cantiknya kapal-kapal tuu. tambah pulak suasana waktu malam. menyerikan lagi suasana yang ada. mie pun mesti seronok jugak kan. selain dapat jumpa keluarga, dapat jugak bawak diorang jalan2 kat atas kapal yang mie duduk sekarang. seronoknyaaa..


antara gambar2nya:


meratah KFC @ my cabin
lawatan larut malam @ Seri Ayu
cahaya lampu menerangi kapal
bersantai @ bridge wing
barisan pelawat kapal Seri Ayu

mie, lepas ni bawak aku k? hik hik

tarikh tutup: 28/2/2011

klik SINI untuk berkenalan dengan beliau sambil2 join contest..weee

BIFAS COLLEZION 2011 CONTEST

salam

sapa2 yang singgah blog ni, baca entry ni sampai habis okay. banyak surprise untuk anda. pasti anda merasa teruja! hoyehh!

ni banner contest dari bifa's collezion... sebelum tuuu.. jeng jeng jeng



apa itu bifa's collezion??

mereka menjual pelbagai jenis pakaian wanita dan aksesori wanita antaranya contact lens, dress, cardigan, bag, lingerie, long dress, pants,skirt, top dan vintage/designer bags!!

HEBAT KAN???

perempuan dengan shopping takkan dapat dipisahkan. biasalah. normal la kan. ada lelaki suka shopping jugak tauuuuuuuuuu. kehkehkeh


jualan hebat di bifa's collezion antaranya :


HANYA RM38!!


HANYA RM40!!!


HANYA RM38!!


HANYA RM40!!!


HANYA RM40!!


HANYA RM40!!


opsss!! yang ni ja yang aku dapat tunjukkk!! tak surprise la kan kalau aku tunjuk semuanya., kahkahkah apa kata korang singgah sendiri ke blog tu?? shopping!!

banyak sangat pilihan untuk wanita sehingga membuatkan ramai rambang mata!! sampai tak tau nak pilih yang mana satuuuuuuuuu..

dan mungkin suatu hari, aku akan usulkan perkara ni kepada faiq.

nama dan watak terpaksa diubah. hihi



ni gambar aku yang paling confident dan berani mati. kahkah


gambar ni aku rasa confident sebab aku tau aku gemok, selalu orang kurus je boleh posing maut kan. ingat orang gemok tak boleh ha?? boleh aje. biarlah kena dengan gayanya okay!! walau pun masa ni masih malu-malu tapi ah lantaklah, aku posing depan kamera buah hati aku je. kahkah orang gemok pun boleh bergaya cuma aku je tak bergaya sangat lagi, maklumlah tak kerja lagi. haha!


lengkapkan ayat ni..

saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana pakaian2 dan aksesori yang dikeluarkan memenuhi citarasa wanita yang gemar bershopping. selain tu, semuanya keluarannya mengikut peredaran zaman masa kini! barang2 di bifa's collezion jugak menawarkan harga yang murah sangat2 sebab tak sampai pun rm60!! murah la kan? mampu sangat la untuk mendapatkannya!

dan dan dan lagii

nak tag:

ana mardia
dinaz
aten tiqa
padie eyla
cucu cik embun
anis nabila
iceq
lynna

dan semua2 kawan aku yang gemar bershopping nih. mari2 singgah ke blog ni!!

INGAT WEH!




nak join contest dan memenangi hadiah yang menarik??

jom ke


lepas tu pulak, jangan lupa pergi shopping online kat bifa's collezion.


contest ni berlangsung sampai 28/2/2011 ni aje. cepat2 la korang join okay??

tata :P

CONTEST ME & ANIMAL

salam

contest me & animal. keh3
banner contest


pertaruhkan gambar ni:

aku dan kucing kesayangan aku. dia tak sihat tuu. kalau tak, sporting aje nak amik gambar,. majok ke ape dgn aku pun xtau. ahaks..

tag:
faiq roslan
anis nabila

tarikh tutup: 28/2/2011

hadiah yang best!!

klik SINI untuk joinnnnnn

CONTEST KUCING PALING COMEL

salam

contest kucing paling comel!! aumm. comel comel

banner contest


pertaruhkan gambar ni:

sejuknya dalam ni. selesanya..zzzzzz

oh puteraku.. datanglah dalam mimpiku..


tag:

faiq roslan
fatyhah
ana mardia

jom joinnn!!!

tarikh tutup: 30/4/2011

klik SINI untuk joinnnnnn

1ST GIVEAWAY BY ANNALEEYA'S FAMILY

salam

GA dari annaleeya
apa lagi, jom join ramai2.

3 pemenang dicari!!

tarikh tutup: 12/3/2011

klik SINI untuk join!

CONTEST UNTUK FOLLOWER NADIA

salam

contest picture paling happy!

banner contest

bukti dah follow blog nadia~


pertaruhkan gambar ni:
reunion sk kulim. majlis berbuka puasa masa ni. hoho happy sangat sebab lama tak jumpa kawan2 masa sekolah rendahh

tarikh tutup: 3/3/2011

klik SINI untuk join!

Friday, February 25, 2011

MATA CANTIK GIVEAWAY

salam

GA dari mama najlaa

5 pemenang akan memenangi eyeliner dari noor kajal. 5 org!!

tag:

ana mardia
fatyhah
noor liana

jom ler joinnnnnn

tarikh tutup: 10/3/2011

klik SINI untuk join!!

Saya Mahu Women’s Wallet Polo Dari Fitrihadi.com

salam

GA baru lagi. dari fitri hadi


banner contest.

hadiah: wallet tuu..wuu. bestnya kalau dapat!!

tarikh tutup:

4/3/2011

jom ler join!

klik SINI tau!

CT ARINA 1ST GIVEAWAY

salam

join GA baruuuuuuu


hadiah tajaan ArdiniHumaira untuk 3 pemenang :



hadiah misteri Ct Arina untuk 2 pemenang :

-RAHSIA-

tag:

semua pembaca yang singgah ke sini. jomm joinnn!!

tarikh tutup belum ada. kalau ct arina kata tutup, tutup la. hik hik xpa2,

5 pemenang dicarii!

klik SINI untuk join!!

GIVEAWAY ALIESHA KIRANA MAKNGAH AUNI

salam

giveaway dari aliesha kirana!

Hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah :

Barangan Avon + Hadiah Misteri!

ada 3 tempat kesemuanya.

barangan Avon adalah tajaan blog ArdiniHumaira manakala hadiah misteri adalah dari AK sendiri yang AK masih pk nak bagi apa. heheeh..


tarikh tutup: 22/3/2011

jom ler joinnn!!

klik SINI yee!

CONTEST SAYA DAN GADGET

salam

contest ni dari faraa halim!

banner contest

pertaruhkan gambar ni:

dua handphone kesayangan saya.. weee..

aku xde psp, xde dslr, cuma ada handphone, laptop dan kamera biasa2 punya. haha tak ape la amik gambar dgn handphone je la. weee

nak tag:

faiq roslan

tarikh tutup: 15/3/2011

klik SINI untuk join!!