Monday, February 21, 2011

CONTEST : ADA APA PADA NAMA

salam

contest dari yad'z

banner contest beliau!

syarat2nya adalah :


ada apa pada nama?

nama penuh aku, noor fatin bt othman. maksud nama noor adalah cahaya dan maksud nama fatin adalah yang cantik menawan. hehe bila besar tak cantik menawan pun =p. aku xde nickname. kat blog ke, kat mana2 laman sosial aku tetap guna nama fatin. kat facebook aku guna nama fatin vavavoom. fatin tetap aku guna. tapi masa aku kecik2 dulu, masa usia baru nak meningkat aku guna leen dalam chatting, wahaha jauh beza kan dari fatin. tergedik2 sebenarnya nak tukar nama masa tu. haha sampai la ada orang tanya, nama jadi leen, sedangkan nama fatin? caiss! haha sejak tu aku tak berhajat nak tukar nama, biar jela nama fatin ni haa. hehe nickname yang aku nak pakai masa aku dah besar nanti, FAFA. fatin+faiq. ok la kan? haha cukup la. simple dan sweet. *perasan*. kahkah

pendapat tentang nama yad'z:

nama awak noor fatahiah bt zohardin. yeah, saya tau kenapa awak guna nama yad'z. kalau awak guna nama yah, nama tu terlalu umum dan selalu sangat org guna. guna je nama yad'z, baru la nampak modern sikit nama yad tu kan. hehe ayah awak nama zohardin, mungkin dari yad tu yang jadi nama yad'z.. iaitu yad anak kepada zohardin :)

nak tag:

cucu cik embun!

hadiah: syhhh rahsia. hehe

tarikh tutup: 26/2/2011

jom le joinn!!

klik SINI untuk joinn

:)

1 comment:

yad'z said...

dah bace... mekasih join...^^