Monday, February 21, 2011

LOVEFOREVER CONTEST

salam

contest love love dari honey!
banner contest

jawab soalan2 beliau dan ceritakan :

1) mengapa si dia menjadi pilihan anda untuk contest ini,

sebab dia antara orang yang paling saya sayang selain family dan kawan2! nama dia faiq roslan. dia buah hati saya. :) nak sayang dia sampai bila-bila. kena la dengan ocntest ni. love forever. dia la~ heee

2) bahagian pada muka si dia yang anda tertarik pada si dia

of coz la mulut sebab dia sangat suka memberi senyuman. kerana senyuman2 beliau la, saya jatuh hati. hehe

3) kenangan paling indah anda bersama beliau:

masa 1st anniversary kitorang. kitorang buat kat KFC, berdua aje. siap tempah kek dan beli KFC. makan berdua, berborak dan macam2 la. hehe bestttt. rasa sweet sangat masa tu :P



4) kenangan yang menyukarkan bersama si dia

- berselisih faham, bertengkar dan menangis =,=


dan gambar kami berdua :

semoga hubungan ni kekal sampai bila-bila. amin...:)

tag:

nana kimie
lavender harum wangi
nana mrul

tarikh tutup: 8/3/2011

klik SINI untuk join!

2 comments:

F~CiCAk said...

gigi jarang la.. grr.. >,<

.:padie_eyla:. said...

comey nye bibir diaaa. haha. gudlak!