Friday, June 24, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida



pendapat saya tentang shida dan blog shida

saya kurang mengenali shida. hehe maaf, secara peribadi tak kenal sangat. secara rakan blogger, saya bertuah ada rakan blogger seperti shida dan saya penah join contest dan GA yang shida penah buat. hehe

blog shida :

~layout tu buat la yang berwarna. tak nak la putih je..wuu
-kotak follower kalau boleh letak atas sikit ye. hehe
-yang traffic panjang2 tu rasanya tak perlu letak :)

itu saja. lain semua okay2 dah. tak penah ubah. heheh..

tarikh tutup: 15/7/2011

tag
faiq roslan
noor liana
cucu cik embun


mungkin anda berminat??

jemputan istimewa untuk pembaca pertama.. KLIK SINI

tips untuk dapatkan samsung galaxy yang terkini! KLIK SINI

lirik lagu Born This Way by Lady Gaga. KLIK SINI

pandai menari?? nak belajar? KLIK SINI

1 comment:

shida'R said...

tq sebab sudi luang msa join GA shida =)
apa2 pun shida wish GudLuck..moga bertuah ^_^

salam kenal dr shida, peace^^