Friday, June 10, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

salam..

jom join GA ni!

1. Buat satu entry yang bertajuk, "Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"

2. Copy header Dayana ni, LINK kan ke entry ni .

3. Dalam entry korang, tulis,
Nombor kegemaran saya ialah ____ kerana ____ .
(sukahati berapa banyak patah perkataan, Dayana mintak ni bagi syarat je sebab sempena 1111 followers tu, nombor kegemaran Dayana 11)
Contoh : Nombor kegemaran Dayana ialah 11 kerana nombor ni memberi makna dan akan terus bermakna.
HAHA.

4. Follow butikpinkku . Jujur yah :) .
5. WAJIB copy and paste semua penaja di bawah dalam entry korang.



  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH !
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS)
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) .



5. Nak tag ke? Tak payah pun takpe, kalau rajin, tag lah 2 orang.
6. Nak follow blog Dayana and letak dalam bloglist ke? Sukahati :) . Make sure korang tahu pemenang sapa taw.
7. Publish entry, lepas tu URL entry tu hantarkan ke comment form entry ni oke ?


Dah tu je la kot kan ?
Kalau extra rajin and nak tahu perkembangan Her Storiie,x3 boleh la like FB page,www.facebook.com/herstoriie

nombor kegemaran saya ialah 14 kerana saya lahir pada 14 hb julai tahun 1989. nombor 14 banyak membawa tuah di dalam hidup saya ;D

tarikh tutuP : 25/6/2011

tag

ana mardia
lynna

klik SINI untuk join!

1 comment:

Dayana AZ said...

good luck n thx for joining, make sure updated taw sbb mgkin ga tutup awal ;D