Monday, June 13, 2011

GiveAway EdY : Jangan Main-main


salam..

giveaway edy kembali lagi. rasanya sudah 3x edy membuat giveaway, aku satu pun tak pernah menang. ekekek. mungkin tak de rezeki. tak apa2, usaha tangga kejayaan ye dak?

kali ni edy kembali dengan giveaway bertajuk jangan main-main..

apa yang dimaksudkan oleh edy, jangan main-main ek? errr. risau jugak kalau aku termain-main dengan giveaway edy. sesungguhnya aku ingin serius tapi entah. macam tak best pulak serius sangat kan. agaga..

sapa2 tak kenal edy, tengok ni..

banner dia, esok la tarikh tutupnya. grr. cepatlah menaip!

hadiah2 kali ini yang abang edy akan sponsor adalah..


teruja tak? haa bukan senang orang nak bagi free ni. ekeke..

tempat pertama akan dapat..

1 x tumblin' monkeys

tempat kedua akan dapat...

1 x brain puzzles..

tempat ketiga akan dapat..

3 x uno card..

itu baru pemenang utama!

untuk saguhati pulakkkkkkkk

10 x souvenier dari luar negara!!

pehh. korang kat dalam negara atau luar negara? kalau tak penah pegi luar negara macam aku, baik rebut peluang keemasan iniiiiiiiiiiiii. ekekeke..

sesiapa saja boleh join. yang selalu dok menang giveaway edy dulu2 tu boleh join lagi. yang tak penah2 menang lagi, boleh join lagi. usaha tangga kejayaan kan? chaiyookk!!

seriau pulak tengok banner edy ni. dia dah pesan jangan main-main. haha so??

aku janji aku takkan main-main lagi untuk GA kali ni! janji, edy!

JANJI TAU ^__^

aku nak tag

faiq roslan..

aku nak dia masuk jugak. kalau dia menang, hadiah dia kasi kat aku. hahahaha.. :P

tarikh tutup: 14/6/2011

esok okeh! so lets go!!

eh2 klik SINI ye untuk join

3 comments:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...sorry lambat comment...busy sikit lately...apa2pun good luck yer...:)

aLeen aVriL said...

ohhh awak join jugak...gudluck

butterflyana said...

Good Luck! :)