Thursday, June 30, 2011

CONTEST GAYA SHAWL PALING MENAWAN BY RAFLESSIA COLLECTION !!!

salam..

jom join contest ni!!




pertaruhkan gambar :

tak pandai sangat belit. hehe janji tutup dada cukuplah :P suka shawl ni sangat2. nampak lebih bergaya dan warnanya pun lembut!


antara produk rafflesia collection yang menarik di hati saya :

inner syria

Inner Syria

warna inner syria yang disediakan adalah menarik dan lembut. sesuai digayakan samada wanita yang masih belajar dan yang sudah bekerja. hanya RM4 saja dan harganya sangat berpatutan berbanding kedai lain yang menjual hampir RM10 sehelai..

tudung safiyya

tudung saffiya

best sebab custom made dan bukannya yang diambil dari luar negara. semestinya orang yang membuat tudung ini memahami citarasi pengguna. hehe. harga RM38 sahaja. memang berbaloi. warna yang menarik dan lembut!

inner neck awning

contoh bila saya pakai :)

saya tak penah memiliki inner neck awning ni. nampak cantik dan selesa buat si pemakai. kalau si tembam macam saya pakai mesti tak nampak tembam kan. hehehe harga RM19..

cadangan untuk meningkatkan prestasi dan business raflessiacollection ini adalah..

1) pihak raflessiacollection hendaklah banyakkan lebih promosi iklan di laman web sosial, samada di facebook, twitter, blog kerana ia lebih senang berhubung dengan pelanggan.

2) beri baucer kepada pelanggan jika mereka membeli secara borong atau secara banyak. diskaun pun boleh asalkan berpatutan dengan barangan yang dijual.

3) buat promosi ke sekolah ke, kolej ke, universiti ke, supaya pembeli dapat merasai sendiri dan memegang kain tudung yang dijual. kebanyakan pemakai shawl adalah di kalangan pelajar.

4) bila ada perayaan macam hari raya ke, hari ibu ke, buat potongan harga atau lebih diskaun kepada pembeli

5) selalu la buat GA atau contest.

6) sponsor sehelai shawl kepada blogger terkenal dan mereka punya pengaruh untuk buat blog anda lebih dikenali ramai :)

tarikh tutup: 15/7/2011

2 comments:

Nisa' Azman said...

gud luck fatin!! mmg lawa pun shawl tue.. orgnye pun lawa gak..

raflessia07 said...

holla. nantikan keputusan pemenang. btw, thx 4 joinin'!!~