Monday, June 27, 2011

give away duo by duniaku dan hatisamronkin!



syarat-syarat giveaway!

1- buat entry bertajuk giveaway duo by duniaku dan hatisamronkin

2- letak banner atas ni dan jangan lupa link kan ke entry contest ni!so senang orang lain nak tahu rite?ouh tak perlu di side bar kerna ku tahu itu semak!

3- tiada paksaan untuk follow kedua-dua blog dan juga kedua-dua fanpage penganjur.kalau mahu dipersilakan!

4- sila sebarkan giveaway ni dengan tag 2 orang kawan anda ye!

5- kalau semua yang kat atas dah selesai silalah hantar link entry korang tu dekat ruangan komen ok!

6- giveaway ini akan berakhir pada 31 JULY 2011 pada pukul 10 malam.(malaysia)

hadiah:

3 hadiah untuk lelaki dan 3 hadiah untuk pompuan!so ade 6 semuanya!

ape lagi sume!jom kita join ramai2!



tag


suzlin

faiq roslan

1 comment:

mAsHiMaRo said...

thanx sebab join!tapi boleh tak betulkan sikit,link yang bawah banner tu,letak kat banner:)thanx yea!gud luck!:)